Seksi, sauna, siivous... Vaiko sittenkin liikunta, tai kenties vadelmanlehtitee? Vloggari Sanna Karinan raskaus on edennyt jo reippaasti yliajalle, ja nyt ovat hyvät neuvot tarpeen. Sanna kertoo, mitä keinoja hän on jo kokeillut ja millaista satoa ne ovat kantaneet.

Viimeksi päivitetty 27.6.2019

Kun raskaus on jo reilusti yliaikainen ja odottavan äidin olo tukala, alkaa moni suorastaan toivoa supistusten alkamista. Mutta voiko synnytyksen käynnistämistä edesauttaa omalla toiminnallaan?

Netissä ohjeita synnytyksen potkustarttaamiseksi on paljon, ja moni luottaa myös vanhan kansan ”kolmen ässän starttipakettiin”, eli saunaan, siivoukseen ja seksiin.

Muistutamme kuitenkin, että risiiniöljyä ei internet-huhuista huolimatta saa missään nimessä käyttää synnytyksen käynnistämiseen.

Vloggaaja Sanna Karina on kerännyt leikkimielisen koosteen siitä, mitä kaikkea hän on jo tehnyt ja kokeillut saattaakseen synnytyksen alkuun – katso video alta:

Käytitkö sinä jotain konsteja yrittäessäsi saada synnytystä käynnistymään – ja oliko niistä mielestäsi apua? Aiheesta keskustellaan vau.fi-foorumilla – tule mukaan!

Sannan matkassa
Olen helsinkiläinen 27-vuotias ilopilleri, herkällä sielulla ja suurella sydämellä varustettuna. Odotan yksin ensimmäistä lastani. Laskettu aika ihanalle, puoliksi kenialaiselle pojalleni on 19.6.2019.

Vlogissani näkyy aitous, ja tunteiden näyttäminen ei ole minulle häpeä. En ehkä elä ns ”normaalia” kaavaa noudattaen tai mene aina helpointa reittiä, virheitä on tehty. Ammatiltani olen tanssija, toki nyt olen äitiyslomalla. Työni ohella opiskelen kulttuurituottajaksi, Humakissa.

Instagramissa: @sannakarina_
Facebookissa: https://www.facebook.com/sannakarinaparis

Muita tämän lukeneita kiinnostivat myös:

Mitä mieltä olet artikkelista?