Sitä voidaan kutsua kypsäksi suhteeksi tai todelliseksi rakkaudeksi. Mutta todellisuudessa se on syvää ystävyyttä. Tässä lista merkeistä, joiden avulla tunnistat elätkö puolisosi kanssa syvää ystävyyssuhdetta vai oletteko enemminkin sekstailevia kämppäkavereita.

Viimeksi päivitetty 1.10.2012

1. Haluatte vanheta yhdessä
Ei ole ketään muuta maailmassa, jonka kanssa haluaisit vanheta. Näet jo nyt itsesi kilpailemassa puolisosi kanssa rollaattoreilla kymmenen metrin maratonia.

2. Nauratte toisillenne
On tietysti tärkeää nauraa yhdessä. Parhaissa ystävyyssuhteissa pystyy nauramaan myös toiselle ilman, että asiasta kehkeytyy elämää suurempaa riitaa. Jos pystytte niin tekemään, se on merkki siitä, että suhteenne on vahvalla ystävyyspohjalla.

3. Paras paikka maailmassa
Mieti hetken missä olisit mieluiten? Voisiko se olla oman kullan kainalo? Jos tunnet olisi kotoisaksi puolisosi kainalossa olit itse surullinen, iloinen, masentunut tai vain tylsistynyt, on parisuhteessanne aimo annos ystävyyttä.

4. Tunnette toisenne
Kenelle voit avautua kaikista tärkeimmistä asioista? Kenelle kehtaat kertoa noloimmat jutut? Onko se puolisosi vai joku toinen henkilö?

5. Hymy nousee huulille
Onko sinulla ja puolisollasi toisiaan vastaavat huumorintajut? Kun hän kertoo hauskan jutun, naurattaako sinua vai nolottaako puolisosi puolesta?

6. Luette toisianne
Osaatko sanoa puolisosi kulmakarvojen asennosta, onko hänellä kaikki hyvin? Jos olette kuin avoimia kirjoja toisillenne, on kyseessä todellinen sydänystävyyssuhde.

7. Ensimmäinen jolle kertoa
Kun tapahtuu jotain jännittävää, kenelle haluat kertoa siitä? Omalle isällesi, kaverillesi vai puolisollesi?

8. Helppoa elämää
Jos puolisosi on paras ystäväsi, on arjen yksityiskohdat huomattavasti helpompia juuri hänen kansaan. Paras ystävä ymmärtää sinun oikkujasi. Riidatkin ovat ystävien välillä helpommin sovittavissa.

9. Arvostusta vai ihailua?

On mukavaa, kun saa osakseen ihailua. Toisaalta parhaat ystävät eivät ihaile toisiaan. Ystävyyteen kuuluu enemminkin molemmin puoleinen arvostus. Ystävykset arvostavat toistensa ominaisuuksia. Ihailu kuuluu enemminkin tähtien ja fanien välisiin suhteisiin.

10. Jaat omat mielihalusi – tuhmatkin
Jokaisella ihmisellä on jotain omia salaisia seksitoiveita. Pystytkö jakamaan halut ja toiveesi puolisosi kanssa avoimesti? Todellinen ystävä kuuntelee mieluusti, mistä juuri sinä pidät sängyssä.

Mitä mieltä olet artikkelista?