Taaperoiden kauneuskilpailut ovat aina hämmentävää katsottavaa. Maddie Jacksonin, 4, tekorinnat ja topattu peppu tekevät kokemuksesta vielä oudomman.

Viimeksi päivitetty 2.9.2011

Yhdysvalloissa pyörivässä Toddlers and Tiaras –realityohjelmassa on varmasti nähty monenmoista. Todellisen vastalauseiden myrskyn on vastikään saanut aikaan kantrilegenda Dolly Partoniksi tuunattu 4-vuotias Maddie Jackson.Valtava peroksidiperuukki ja voimakas silmämeikki eivät kuitenkaan Maddien äidistä riittäneet: myös kurveja oli saatava lisää. Niinpä hän päätti kietoa tyttönsä rinnan ympärille tekorinnat. Muodokasta vaikutelmaa korostettiin vielä muhkealla tekotakamuksella.

Dolly Patronin tiimalasimuodot Maddielle loihdittiin erilaisilla apuvälineillä, kuten tällä tekotakamuksella. (Kuva: Kuvakaappaus Toddlers & Tiaras -ohjelmasta.

Katso video ”Doing Dolly Parton” 

Maddien äiti Lindsay, joka itsekin osallistui lapsuudessaan kauneuskilpailuihin, kertoi NBC:n haastattelussa, että touhussa ei oikeastaan ole mitään kummallista:

”Joidenkin mielestä tämä saattaa olla liioittelua, mutta meille se on vain jotain, joka tapahtuu… Se on normaalia. Tekotissit ja –takamus ovat ikäänkuin lisäbonus”, hän muotoilee.

Myös Maddien isoäiti Barbara puolustelee taaperoiden kauneuskilpailuja, MailOnline-verkkolehdessä kerrotaan. Isoäidin mukaan kisapalkkiot tulevat tarpeeseen, sillä koulumaksut ovat kalliita. Myös leluihin on kuulemma paremmin varaa.

 Lähde:

MailOnline: Fake breasts aged FOUR? Beauty pageant mother sparks outrage by boosting her daughter’s chest and bottom 

Ohjelman kotisivut:

TLC: Toddlers & Tiaras

Mitä mieltä olet artikkelista?