Millaisen kuosin haluaisit nähdä vuoden 2025 äitiyspakkauksen ulkohaalarissa ja makuupussissa? Käy antamassa äänesi!

Viimeksi päivitetty 26.2.2024

Kela järjestää äänestyksen vuoden 2025 äitiyspakkauksen ulkohaalarin ja makuupussin kuoseista. Äänestää voi 29.2.2024 saakka.


 


Minkä näköiseen ulkohaalariin vauvat puetaan vuonna 2025? Entä miltä näyttää makuupussi, jossa pieni voi nukkua päiväuniaan?

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä vuoden 2025 äitiyspakkauksen ulkohaalari ja makuupussi näyttävät. Kela kutsuu kaikki yleisöäänestykseen mukaan.

Kelan asiantuntijat ovat valinneet ulkohaalarin ja makuupussin monipuolisten laatuun, turvallisuuteen ja toiminnallisuuteen liittyvien kriteerien perusteella.

Se miltä ulkohaalari ja makuupussi näyttävät, toteutuu äänestystuloksen mukaisesti. Vaihtoehtoina on kolme kuosia niin ulkohaalarille kuin makuupussillekin.

Tutustu tästä vaihtoehtoihin ja valitse suosikkisi.

Voit jutella kuoseista myös Vau.fi:n keskusteluissa.

Tämän vuoden äitiyspakkauksen sisältöä ei voi vielä julkistettu, mutta jotain siitä tiedetään jo, käy lukemassa: Äitiyspakkaus 2024.

Uutta äitiyspakkausta aletaan jakaa, kun edellisen vuoden äitiyspakkaukset on jaettu loppuun. Vuoden 2023 äitiyspakkaus julkistettiin joulukuussa 2022.

Mitä mieltä olet artikkelista?