Hannah on kokenut enemmän kuin moni muu taapero. Hänen isänsä Stephen Crowly altistaa tyttärensä kaikenlaisille vaaroille – no, ainakin Instragramissa.

Viimeksi päivitetty 21.6.2017

”Toivon, että jokainen joka näkee kuvan säikähtää tai ainakin näkee vaaran niissä”, Hannahin isä Stephen Crowly kertoo Vau.fi:n sisarsivuston Babyverden.no:n haastattelussa.

Todellisuudessa isä on hyvin varovainen tyttärensä kanssa ja kaikki perheen tuntevat tietävät, että Crowlyn kuvat ovat itseironiaa. Ne on saatu näyttämään vaarallisilta kuvankäsittelyllä.

”Hannah sairastui vauvana. Vaikka tilanne näytti huonolta, hän on täysin terve nyt. Sairaalasta lähdön jälkeen olemme olleet todella varovaisia monella eri tavalla. Perhe ja ystävät tietävät tämän, joten oli hauskaa laittaa tyttö vaarallisiin paikkoihin Instagramissa”, isä kertoo.

Hannahilla oli tarkka ruokavalio. Myös kylmettymistä piti välttää.

Tarkoituksena saada lisää kantasoluluovuttajia

Aluksi kuvien lähettäminen Instragramiin oli ainoastaan hauskaa hupia.

”Kun kuvat alkoivat levitä, päätimme käyttää julkisuutta lisätäksemme tietoutta kantasoluluovutuksista”, isä kertoo.

Hannah itse tarvitsi kantasoluja vuosi sitten.

”Hannan sai korkean kuumeen joulukuussa 2015 ja veimme hänet sairaalaan. Lääkärit ajattelivat ensin, että kyseessä on virus, mutta kun sairaus oli jatkunut muutamia viikkoja, häneltä löytyi HLM (Hemophagocytic Lymphophobic Cystosis)”, Stephen Crowley kertoo.

Kyseessä on immuunipuolustusjärjestelmän pettäminen. Vaikka sairaus olisi ohi, keho hyökkää itse elimiä vastaan.

”Hannahin tapauksessa sairaus vaikutti maksaan, pernaan ja aivoihin. Sairaus palasi kolmen kuukauden kemoterapian jälkeen. Kantasolusiirrot lopulta tepsivät”, hän kertoo.

Hannah pärjää tällä hetkellä oikein hyvin ja kehittyy samaa vauhtia kuin muutkin lapset. On kuitenkin mahdollista, että sairauden vaikutukset näkyvät myöhemmin.

I think the new stair gates may be faulty.

Henkilön Stephen Crowley (@steecrowley) jakama julkaisu

Autumn walks

Henkilön Stephen Crowley (@steecrowley) jakama julkaisu

I wonder how cold that water is ?

Henkilön Stephen Crowley (@steecrowley) jakama julkaisu

Getting some air

Henkilön Stephen Crowley (@steecrowley) jakama julkaisu

Mitä mieltä olet artikkelista?