Mitä perheen juniori oikeasti haluaa lahjaksi? Jos aloitetaan vaikkapa jatkojohdosta – ja jos siinä on virtakytkin, sitä parempi!

Viimeksi päivitetty 4.12.2023

Rakas Joulupukki! Olen saanut kuulla, että sinulle voi esittää toivomuksia siitä, millaisia asioita haluan saada joululahjaksi. Tässä lista parhaista tietämistäni jutuista – toivottavasti voit poimia siitä tontuillesi pari toteutuskelpoista vinkkiä. Parhain terveisin, Kuopus.


 


1. Jatkojohto

Haluaisin jatkojohdon, jossa on lumoava oranssi virtakytkin – sen naksuttelusta en saa tarpeekseni! Myös kaikenlaiset läppärien, tablettien ja puhelimien latausjohdot ovat kiinnostuslistallani.

2. Paperirullan pyöritin

Haluan tällaisen vessasta löytyvän paperinpyörittimen. Toivoisin siihen myös loputtomasti paperia, sillä juuri mikään ei ole niin hauskaa kuin tämän paperin kiskominen pois rullalta.

3. Avainnippu

Metallinhohtoisia, hurmaavasti kiliseviä ja ihanan likaisia! Jep, haluan ison nipun avaimia. Ihanteellisesti nipussa olisi tosi monta tosi erilaista avainta, jotta voin tutkia niitä kaikkia perusteellisesti, suullani.

4. Jonkun silmälasit

En vielä tarvitse omia silmälaseja, mutta se ei estä minua haluamasta jokaisen tapaamani rillipään kakkuloita! Himoitsen niitä niin kovasti, että olen valmiina hyökkäämään lasien kimppuun milloin tahansa ja kiskomaan niitä itselleni kaikin voimin.

5. Roskiksen sisältö

Esimerkiksi vessan roskis on täynnä kaikenlaisia jännittäviä paperituppoja, vanupuikkoja, hammaslangan pätkiä ja ties mitä aarteita. Haluan ehdottomasti kaivella penkoa roskista ja levittää sisällön pitkin lattiaa.

6. Lemmikin karvaa

Rakas joulupukki! Karva on parasta maailmassa! Yritän repiä sitä irti meillä asuvasta eläimestä, mutta se on todella vaikeaa: eläin selkeästikään ei pidä toiminnastani ja vanhempani sinkoavat aina kieltämään yritykseni. Jos saan karvaa käsiini, suosikkijuttuni on pistää karvamöykky suuhuni ja huomata heti, etten halua karvaa suuhuni. Sitten alan huutaa kiukkuisena!

7. Lattian reikä

Lattialaudoissa oleva reikä on jännittävä eksistentiaalinen dilemma. Olen viettänyt lukuisia hetkiä kaivellen tätä reikää. Tiedän kyllä, ettei reikää voi antaa joululahjaksi. Reikä on jonkin poissaoloa. Ja tämänhän pitäisi olla lista asioista, joita haluan. Voisitko silti antaa sen minulle?

8. Pölypalloja

En tiedä, mitä tämä kummallinen nöyhtä on, jota löydän lattialta. Tiedän vain, että haluan sitä käsiini. Aina kun saan käsiini tätä ihanaa, herkkää pehmeyttä, minun äiti juoksee paikalle ja huutaa jotain tämän tapaista: ”ÄLÄ LAITA SITÄ SUUHUSI, YÖK! MITEN USEIN MINUN PITÄÄ OIKEIN IMUROIDA TÄMÄ KÄYTÄVÄ?”

9. Lemmikinruokaa

Aina kun yritän tarttua lattialta löytyviin papanoihin, joku nostaa minut muualle. Jos he eivät halua, että saan noita nappuloita, miksi ne on sitten jätetty lattialle?

10. Puhelin

Kaikilla tuntemillani aikuisilla on tällainen kädessä hyvin usein, ja se vilkkuu ihanasti ja pitää jännittäviä ääntä. Tavoittelen sitä käsiini aina kun mahdollista, sillä haluan paukuttaa sitä laattalattiaa vasten ja kokeilla, kuinka mielenkiintoisia ääniä siitä silloin lähteekään.

11. Pinnejä

Nämä ovat kyllä ihan parhaita! Jos saisin kolikon jokaisesta pinnistä, jonka olen löytänyt, minulla olisi valtava määrä metallisia asioita, joita tunkea suuhuni. Minä rakastan myös kolikoita!

Idean lähde: The Ugly Volvo

Lue lisää joululahjoista:

Mitä mieltä olet artikkelista?