Lapsivesi menee kun on mennäkseen. Katso videot hauskoista lorautustilanteista.

Viimeksi päivitetty 14.9.2012

Elokuvissa synnytys alkaa lapsiveden menemisellä. Viihteen luomat käsitykset synnytyksestä pitävät kuitenkin harvoin paikkaansa.

Vain 10–15 prosenttia synnytyksistä alkaa lapsiveden menemisellä. Yleensä ensimmäinen merkki synnytyksen alkamisesta on supistukset.

Tyypillistä on, että vesi menee kotona. Ehkäpä viimeisimmillään raskaana olevat osaavat ennakoida synnytyksen, eivätkä lähde julkisille paikoille lorauttelemaan.

Lue lapsiveden menosta: Pissasinko housuun?

Kun raskaus on riittävän pitkällä, monet toivovat synnytyksen alkavan. Monissa YouTube-videoissa yritetään jouduttaa tanssimalla. Yleensä konsti ei toimi. Toisin on tässä videossa:

 
Lue myös: Kyytiä synnytykselle

Hikka lähtee parhaiten pelästyttämällä. Mutta irtoaako vauva kohdusta säikähtämällä? Tässä videolla ainakin asia on niin:

Keskustele aiheesta foorumilla: Mihin aikaan vuorokaudesta synnytyksesi käynnistyi?

Katso myös:

Kuinka suureksi raskausvatsa voi kasvaa?
Raskausvatsan kasvua on mielenkiintoista seurata – ja joillakin se vain kasvaa ja kasvaa. Katso videoilta, millaisiin ulottuvuuksiin naisvartalo venyykään.

Näin lapsi syntyy
Tässä yksi synnytys. Kaikki näytetään. Kommentoijat YouTubessa ovat liikuttuneita ja kauhistuneita – ja kaikkea mahdollista siltä väliltä. Mitä tunteita synnytyksen katsominen sinussa herättää?

TOP 10: Hauskimmat vauvavideot
Kun vauva nauraa, kuka voi olla nauramatta mukana? Katso kimara netinhauskimpia vauvavideoita.

Mitä mieltä olet artikkelista?