Audran pojan syntymä on kaunis, koskettava ja rauhallinen! Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan hypnotisoiva. Yhdysvaltalaisen Audra-äidin kotisynnytysvideota on katsottu yli 17 miljoonaa kertaa.

Viimeksi päivitetty 14.9.2016

Kesäkuun 20. päivä vuonna 2016 syntyi pieni poika. Kätilö Lisa Marie Sanchez Oxenham kuvasi taianomaisen hetken.”Toivon videon näyttävän muille naisille, että parhaimmillaan synnytys voi olla yksinkertainen ja täynnä iloa – ei pelottava ja kivulias”, Audra kertoo Vau.fi:n sisarsivustolle Babyverden.no:lle.

Audra on saanut paljon myönteistä palautetta synnytysvideosta. Muutama kommentti on tosin ollut negatiivinen: perhettä on pidettä huomiohakuisena ja perheen päätöstä synnyttää kotona on myös arvosteltu.

”Ei kaikkien naisten pidä synnyttää kotona, mutta päätös oli oikea meidän perheellemme. Elämän tuominen maailmaan on kaunista. Toivon, että yhä useammat näkisivät asian niin”, Audra kertoo.

Audra ja hänen poikansa.Videolla on ainoastaan synnytyksen loppu 

Audra on synnytyksessä tyynen oloinen. Koko synnytys ei kuitenkaan mennyt yhtä seesteisissä tunnelmissa. 

”Pojan pää oli jo syntynyt. Pään synnyttäminen on vaikein osuus synnytyksestä. Me kuvasimme myös sen, mutta pidin todellakin ääntä silloin. Supistusten välissä minulla ei ollut kipuja. Odotin vain seuraavaa supistusta ja yritin pysyä tyynenä”, Audra kertoo. 

Video on katsottu yli 17 miljoonaa kertaa 

Syyskuussa Lisa-kätilö jakoi lyhyen videon Instagramiin. 

”Tässä asiakkaani Audran toisen lapsen kaunis kotisynnytys”, hän kirjoittaa Instagram-tilillään. 

Instagramissa video on katsottu 10 000 kertaa. Kätilön Facebook-profiilissa video on katsottu jo 17 miljoonaa kertaa ja jaettu 116 000 kertaa. Video on saanut maailmanlaajuista huomiota, sillä muun muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC ja Mirror-lehti ovat myös kirjoittaneet siitä.

Mitä mieltä olet artikkelista?