Mietin, pitäisikö minun julkaista tätä vai ei, mutta tämä on todellista ja raakaa äitiyttä. Tämä on niitä haasteellisimpia asioita äitiydestä ja meidän kaikkien on kohdattava tämä tilanne jossain vaiheessa, australialainen valokuvaaja Kelli Bannister kirjoittaa The Barefoot Mum –Facebook blogissaan.

Viimeksi päivitetty 2.9.2016

Kun Summer-vauva oli ollut pitkään itkuinen ja hänellä oli ollut kova yskä, Kelli-äiti teki kaikkensa vauvan eteen. Yhden hysteerisen itkukohtauksen päätteeksi Kelli vei vauvan suihkuun. Perheen 5-vuotias nappasi tämän kuvan hetkestä.

Kelli jatkaa päivitystään:

Tähän osaan kukaan ei voi valmistella sinua. Tämä on se hetki, jolloin annat kaikkesi, että vauvaparkasi voisi hyvin taas. Jokainen kyynel, jokainen itku, saa sydämesi särkymään. Sitä vain toivoo, että voisi ottaa vauvan paikan ja sairastaa tämän puolesta. 

En ole nukkunut kunnolla päiviin ja olen fyysisesti ja henkisesti täysin lopussa, mutta kuten kaikki äidit, me porskutamme eteenpäin!

Aamulla kun Summer yski kipeänä itsensä hysteeriseksi, minun äidinvaistoni terästäytyivät, ja menin lapsen kanssa yhdessä suihkuun. Lapsi rauhoittui muutamassa minuutissa lämpimään suihkuun.

Kun Summer oli rauhoittunut, minun 5-vuotiaani tuli ja nappasi tämän kuvan! Niin raaka, tunteellinen hetki äitiydestä kaikkine sotkuineen.

Lähde: The Barefoot Mum

Mitä mieltä olet artikkelista?