Tuntuuko sinustakin joskus siltä, että miehillä ei ole aavistustakaan, miten saada puoliso innostumaan sänkykamaripuuhista? Tarvitaan vain kukkia ja kynttilöitä... eikun. Nainen sen tietää: usein pienet ja miehen mielestä kenties epäolennaiselta vaikuttavat asiat ovatkin juuri niitä, joilla on suurin merkitys. Näillä eleillä, kommenteilla ja huomionosoituksilla saa naisen hullaantumaan.

Viimeksi päivitetty 11.2.2013

Mies! Oletko koskaan ajatellut, että sotkuinen koti, kehujen puute tai kännykän jatkuva räpläys voivat olla syypäitä siihen, että sänkykamarin puolella on hiljaista? Joskus pienet ja miesnäkökulmasta kenties epäolennaiset asiat ovatkin juuri niitä, joilla on suuri merkitys naiselle.

Ole huoliteltu

Nainen haluaa miehen olevan huoliteltu – pidä siis huoli, ettei parransänki rehota eikä hiki haise. Siisti, katseenkestävä ja hyvältä tuoksuva mies vetoaa naiseen.

Lue myös: Flirtti tepsii ovuloiviin naisiin

Osallistu kotitöihin

Tee oma osuutesi kotitöistä, sovitun mukaisesti, ilman muistuttamista. Yllätä joskus siivoamalla oma-aloitteisesti koko koti ­– nainen arvostaa tällaista elettä takuulla. Kodin siisteydellä voi olla suuri vaikutus naisen yleiseen mielentilaan ja sitä kautta moneen muuhunkin asiaan, kuten halukkuuteen.

Lue myös: Kuka teillä kuuraa?

Keskustele ja kysele

Osoita naiselle, että olet kiinnostunut hänen ajatuksistaan, elämästään ja mielipiteistään. Kuuntele, keskustele ja kysele. Anna naisen puhua häntä kiinnostavista asioista.

Lue myös: Viestimisen kiertotiet

Hurmaa myös lähipiiri

Naista viehättää mukava, sosiaalinen ja karismaattinen mies. Naiselle voi olla tärkeää, että mies on sellainen, johon myös hänen perheensä ja ystäviensä on helppo tykästyä. Kun teet vaikutuksen naisen läheisiin, teet vaikutuksen myös häneen. Tutustu siis naisen ystäviin ja juttele mukavia anoppilassa.

Lue myös: ”Äiteinä me haluamme miehiltä enemmän”

Ole herrasmies

Yksinkertainen tapa saada nainen tuntemaan itsensä erityiseksi on käyttäytyä vanhanajan herrasmiehen tyyliin. Auta siis takki ylle, avaa ovet, anna naisen istuutua ensin. Klassista ja kohteliasta ­­– toimii aina.

Lue myös: Arjen rakkaudenosoituksia

Älä vahtaa kännykkää

Moni mies ajattelee, että on aivan normaalia ja hyväksyttävää vilkuilla vähän väliä kännykkää myös silloin, kun vietetään parisuhdeaikaa. Puheluun vastaaminen, tekstiviestien lähettely tai muu kännykän räpeltäminen kesken kahdenkeskisen ajan on kuitenkin varma tapa saada nainen tuntemaan, että hän ei ole sillä hetkellä tärkeintä sinulle. Unohda siis kännykkäsi hetkeksi kokonaan. Laita se äänettömälle ja anna naiselle jakamaton huomiosi.

Lue myös: Onko puolisosi paras ystäväsi?

Muista ulkonäkökehut

Naiset nauttivat ulkonäkökehuista. Sen sijaan, että jauhaisit kerta toisensa jälkeen samaa vanhaa ”Sinulla on nätit silmät” –kohteliaisuutta, kokeile välillä kehaista naista siitä, miltä hän näyttää juuri nyt. Sano esimerkiksi: ”Näytätpä hyvältä tuossa mekossa!” Se on loistava tapa kertoa hänelle, että hän näyttää upealta ja toimii aivan eri tavalla, kuin jos olisit vain kommentoinut ”Kiva mekko”.

Lue myös: Pienistä hellyydenosoituksista suureen intohimoon

Kysy naisen mielipidettä

Kysy mieltäsi askarruttaviin asioihin naiselta neuvoa. Se osoittaa naiselle, että arvostat toisten ihmisten mielipiteitä, erityisesti juuri hänen mielipidettään. Älä kuitenkaan heittäydy aivan avuttomaksi, vaan kysy naisen näkemystä eri vaihtoehdoista.  Älä siis kysy “Voitko valita mitkä vaatteet laitan tänään päälle?” vaan mieluummin vaikkapa “Kumpi näyttäisi paremmalta, tämä sininen vai vihreä paita?”

Lue myös: Viisi rakkauden kieltä

Kehu iloisuudesta

Kun nainen on iloinen ja hyväntuulinen, kerro hänelle huomanneesi sen. Kommentit, kuten ”Tulen hyvälle tuulelle, kun olet noin iloinen” tai ”Olen huomannut, että olet viime aikoina ollut erityisen hyväntuulinen”  ilahduttavat varmasti. Kysele, mitkä asiat arjessa saavat hänet iloiseksi ja onnelliseksi.

Lähde: Askmen.com

Mitä mieltä olet artikkelista?