George, Charlotte ja Louis – siinäpä vasta hurmaava tenavakolmikko. Vain yksi heistä on kuin ilmetty isänsä, mutta kahden muun ulkonäkö tulee selvästi muilta sukulaisilta. Katso, keitä kuninkaalliset sisarukset muistuttavat kaikkein eniten!

Viimeksi päivitetty 17.10.2022

Prinssi George on kuin ilmetty isänsä

Walesin prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen esikoinen on George Alexander Louis, joka syntyi Lontoon St. Maryn sairaalassa 22. heinäkuuta 2013.Kruununperimysjärjestyksessä Britanniassa toisena oleva George on nimetty isoisoukkinsa, kuningas Yrjö VI:n (George VI), mukaan. Yrjö VI hallitsi Britanniaa vuodesta 1936 kuolemaansa saakka vuonna 1952.

(Yrjö VI:n tarina muuten tuli suurelle yleisölle tutuksi vuonna 2010 julkaistun Kuninkaan puhe -elokuvan myötä.)

Ulkonäöltään pikku-George ei kuitenkaan muistuta nimikaimaansa, sillä hän on sisaruskolmikosta se, joka on kuin isänsä pienikokoisempi kopio.

Prinsessa Charlotte ja edesmennyt isomummi kuningatar Elizabeth ovat kuin kaksi marjaa

Sisaruksista keskimmäinen on kerrassaan hurmaava prinsessa Charlotte Elizabeth Diana. Hän syntyi hieman alle kaksi vuotta isoveljensä jälkeen, 2. päivänä toukokuuta vuonna 2015.

Nimensä Charlotte on saanut monilta rakkailta sukulaisilta: Etunimi on isoisä Charlesin nimestä johdettu versio, Elizabeth tulee tietysti vastikään edesmenneeltä isomummilta ja kolmas nimi paparazzien jahtaamana auto-onnettomuudesta traagisesti kuolleelta isoäidiltään Dianalta.

Mitä Charlotte ulkonäköön tulee, nimistä keskimmäinen osuu varsin nappiin. Charlotten ja isomummi-Elizabethin hämmentävää yhdennäköisyyttä tuskin kukaan voi olla huomaamatta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön The Royal Family (@theroyalfamily) jakama julkaisu

Prinssi Louis ja äidinisän perintö

Perheen kuopus, Louis Arthur Charles, syntyi kolme vuotta Charlotten jälkeen 23. päivänä huhtikuuta 2018.

Melkoisena vilperttinä tunnettu Louis on saanut komean nimensä merkityksellisiltä sukulaisilta – isoisä Charlesilta ja edesmenneen prinssi Philipin isoisältä prinssi Louisilta.

Pikku prinssi Louis ei kuitenkaan muistuta nimikaimojaan pätkääkään – eikä juuri vanhempiaankaan.

Sen sijaan Louisin ja hänen toisen isoisänsä, Katen isän Michael Middletonin yhdennäköisyys on hämmästyttävä!

On aina kiehtovaa huomata, kuinka ominaisuudet eivät läheskään aina välity suoraviivaisesti vanhemmilta lapsille vaan voivat hypätä sukupolven – tai parinkin – yli.

Lue myös:

Mitä mieltä olet artikkelista?