Haylee Bazenin poika pukeutuu välillä Elsa-asuun, sillä hän pitää äitinsä kanssa Disney-prinsessoista. Kun bussipysäkillä tuntematon nainen alkoi arvostella äitiä ja hänen poikaansa pojan Elsa-asun vuoksi, Haley päätti kirjoittaa naiselle julkisen vastauksen.

Viimeksi päivitetty 23.6.2016

Naiselle joka keskeytti keskustelun poikani kanssa

EN pyytele sinulta anteeksi sitä, miten poikani oli pukeutunut. En myöskään pyytele anteeksi sitä, että keskustelimme, mikä meidän mielestämme on paras Disney-prinsessa (Lumikki – tietenkin).

Zackary on 3-vuotias ja hän saa olla aivan, kuka hän haluaa olla. Tänään hän oli Disney-prinsessa ja KYLLÄ, lähetin hänet päiväkotiin siinä puvussa.

Miksi???

Koska hän halusi pitää sitä asua. Hän halusi näyttää opettajille ja ystäville Elsa-asunsa. Koska hän halusi laulaa ”Taakse jää”. Hän ei ymmärrä sukupuolistereotypioita, joihin hänen SINUN mielestäsi pitäisi mukautua. Mutta tärkein syy on kuitenkin se, että hän on yksinkertaisesti mahtava!!

Hän leikkii autoilla ja nukeilla, prinsessoilla ja merirosvoilla. Hän ajaa leikkimopolla ja työntää nukenvaunuja. Hän tykkää käyttää zombie-naamiota tai huulipunaa. Jos hän haluaa pitää mekkoa, hän voi tehdä niin!!

Seuraavan kerran, kun näet meidät pukeutuneena prinsessoiksi tai sitten cowboyksi, pidä paheksuvat katseesi kurissa. Jos et halua kertoa hänelle, miten mahtavalta hän näyttää, pidä myrkylliset sanasi omana tietonasi.

Sinun pitäisi hävetä, että olet lähtenyt ulos talosta! Ei meidän.

Lue kirje englanniksi Haylee Bazenin Facebook-sivuilta.

Mitä mieltä olet artikkelista?