Oikeanlainen pippelietiketti on hyvä omaksua jo varhain. Näin neljän poikalapsen äiti neuvoo omiaan.

Rita on 33-vuotias yhdysvaltalainen perheenäiti, joka kasvattaa neljää vilkasta poikaansa yhdessä miehensä Curtisin kanssa. Ritan blogi: http://www.fightingfrumpy.com/Rakkaat poikani,

Tiedättehän sen roikkuvan lisäkkeen, joka pyörii mielessänne ja/tai käsissänne suurimman osan päivää? Äitinänne koen velvollisuudekseni opastaa teitä pippeliinne liittyen.

Minullahan ei itselläni ole koskaan ollut pippeliä, joten en voi vedota omakohtaiseen tietoon, mutta uskon, että kokemukseni kasvattajananne on opettanut minulle paljon. Tässä siis teille – ja kaikille muillekin poikalapsille – yhdeksän asiaa, jotka teidän on hyvä tietää pippelistänne.

1. Voit olla huoletta, se ei lähde irti. Se on täysin turvassa housuissasi (silloin kun sinulla on housut jalassa), joten siitä ei tarvitse pitää kiinni aina, kun katselet televisiota tai odotat unentuloa. Itse asiassa koska se kulkee mukanasi koko loppuelämäsi, voisit opetella kohtelemaan sitä vähän vähemmän kovakouraisesti.

2. Poikkeus kohtaan yksi: Kun käyt pissalla. ota siitä vakaa ja tukeva ote. Se on lötkö, joten jos et pidä siitä kunnolla kiinni, se suihkii ympäriinsä kuin vuotava hana.

3. Sovitaanko niin, että pidät sen housuissasi? (Tällä ohjeella on eri – mutta ihan yhtä tärkeä – merkitys sitten kun olet teini-ikäinen, joten älä unohda sitä.) Sinun ei todellakaan tarvitse dipata sitä maitoon. Tai tökätä sitä DVD-levyn keskellä olevaan reikään. Tai kääriä sitä lusikkasi ympärille. Tai kynäsi. Tai veljesi kynän.

4. Sinuun ei ehkä satu, kun venyttelet sitä kuin kuminauhaa, mutta minuun sattuu jo pelkkä katseleminen, joten älä tee niin.

5. Saatat joskus harvoin päästää siitä irti tarttuaksesi johonkin muuhun. Kuten voileipään. Tai veljesi poskiin. Silloin kun näin käy, pese kätesi ensin. Se on kohteliasta (ja hygieenistä).

6. Ei ole maailmanloppu, jos se osoittaa housuissasi väärään suuntaan. Sen takia ei tarvitse heittäytyä hysteeriseksi.

7. On todella kätevää, että se kulkee aina mukanasi ja voit pissata milloin ja missä tahansa, mutta se ei suinkaan tarkoita, että niin kannattaisi aina tehdä.

8. Jos aiot venyttää, heiluttaa, vetää, kiertää ja hypistellä sitä, sovitaanko että teet sen omassa huoneessasi?

9. Minä olen nähnyt sen jo miljoona kertaa, joten ei ole mitään tarvetta osoitella sillä minua kylvystä eikä pyörittää sitä ympäri lanneliikkein, jotka saisivat Elviksenkin kalpenemaan. (Tämä sääntö koskee myös isääsi.)

Toivon, että tämä kirje toimii hyödyllisenä johdatuksena oikeanlaiseen pippelietikettiin.

Kiität minua varmasti vielä myöhemmin… tai ainakin vaimosi kiittää.

Rakkaudella,
Äiti

Käännetty tekstistä: Dear Boys, A Penis Primer

Mietityttääkö tulevan lapsesi sukupuoli? Älä mieti enää vaan tee asian aukottomasti paljastava testi: Odotatko tyttöä vai poikaa?

Mitä mieltä olet artikkelista?