Naisen keho on raskauden ja synnytyksen aikana uskomattomassa myllerryksessä. Sitten tulee vauva, joka hurmaa ja uuvuttaa. Ei siis ihme, jos raskauden jälkeen seksi ei ole ihan ensimmäisenä naisen mielessä. Askmen.com-sivusto kysyi viideltä naiselta, mitä mies voi tehdä, jotta lemmenliekki jälleen leimahtaisi. Näin naiset vastasivat.

Viimeksi päivitetty 8.6.2012

Kehu seksikkääksi

Moni nainen kokee itsensä epäseksikkääksi synnytyksen jälkeen, mikä ei ole omiaan herättämään naisen omia seksihaluja.

Miesten kannattaakin kehua puolisoaan. On miehen vastuulla saada nainen uskomaan, että epäseksikkyys on ainoastaan naisen omien korvien välissä.

”Minun mieheni sanoo, että olen kaunis, vaikka näytän omasta mielestäni todella hirveältä. Hän sanoo, että tuntee minuun vielä enemmän vetoa nyt kuin silloin, kun tapasimme. Hän saa minut pitämään itseäni haluttavana ja näin ollen olen innokkaampi harrastamaan seksiä”, Anne, 35, kertoo.

Lue myös: Seksiä synnytyksen jälkeen

Emäntä ulos talosta

Talo on monelle tuoreelle äidille enemmän työmaa kuin koti. Jokainen huone muistuttaa jostain tekemättömästä epäkiitollisesta tehtävästä. Tällaisessa tilassa saattaa olla hyvin vaikea virittäytyä lemmekkääseen tunnelmaan.

Miehiä neuvotaankin viemään äiti ulos talosta. Haastatellut naiset pitävät viikonlopun mittaista minilomaa lapsiperhearjesta erityisen hyvänä ratkaisuna. Irtiotto auttaa paria löytämään romantiikan uudelleen.

Jos kuitenkin lomailu on syystä tai toisesta mahdotonta, antaa Askmen-sivusto myös suoraviivaisemman neuvon miehille: juota naisesi humalaan! Se toimii nopeammin kuin lomailu.

Lue myös: Isät kaipaavat lisää seksiä

Hurmaa isyydellä

”Monille äideille ei ole mitään niin seksikästä kuin puoliso, joka on aktiivisesti mukana lastenhoidossa”, Jennifer, 26, kertoo.

Lehti muistuttaa, että on epärealistista olettaa naisen jaksavan harrastaa seksiä, jos hän huolehtii yksin kaikista arjen askareista.

Vauvaperheen isille onkin tarjolla helposti toteutettava konsti saada nainen parempaan seksivireeseen: hoida osa yöheräämisistä. Jos nainen nukkuu vain muutaman tunnin yössä, ei seksin harrastamisesta tule yhtään mitään.

Lue myös: Viisi rakkauden kieltä

Heti sänkyyn, jos haluttaa!

Vanhemmuus tekee intohimoisesta seksistä hankalaa. Silloin kun toista haluttaisi, toinen on väsynyt. Siksi kannattaakin hypätä vällyjen väliin heti, kun molemmilla on seksihaluja.

Ei ole väliä, mitä kello on. Jos yökitisijä nukahtaa pitkän nukutusrumban jälkeen neljältä aamuyöllä, silloin saattaa olla juuri se oikea hetki heittäytyä viettien viemäksi.

Lähde: Askmen

Mitä mieltä olet artikkelista?