Vuonna 2002 Barbien paras ystävä oli raskaana. Raskaus päättyi kuitenkin kohuun ja lopulta kaupalliseen keskenmenoon. Lue jutusta, mitä raskausbarbielle kuuluu tänä päivänä.

Viimeksi päivitetty 11.4.2013

Vuonna 2002 oli jännittävä vuosi barbienukkemaailmassa. Barbin paras ystävä Midge oli nimittäin raskaana. Midge oli mennyt myös naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Alanin kanssa.

Midgen raskausaika sujui ongelmitta. Niinpä Midge viihtyi viimeisilleen asti korkokengissä. Hänen omalääkärinään toimi Barbie, hänen paras ystävä. Lääkärisuhde lujitti ystävyyttä entisestään.

Midgelle oli sovittu sektioaika hänen erityisen ruumiinrakenteensa vuoksi. Hänellä ei nimittäin ollut ulkosynnyttimiä laisinkaan. Synnytys ei kuitenkaan olisi vaikea, sillä hänen raskausmahansa saisi helposti auki ilman veistäkin. Maha oli nimittäin kiinni ainoastaan magneettisilla kiinnikkeillä.

Midgen elämä oli kuin yhtä päättymätöntä unelmaa. Juuri ennen synnytystä Midgen täydellinen elämä sai osakseen raskaan kolhun.

Lue myös: Miten synnytys alkaa?

Kaupallinen keskenmeno

Joulukuussa 13. päivä vuonna 2002 tapahtui käänne huonoon suuntaan. Wal-Mart veti raskaana olevan Midgen markkinoilta.

Wal-Mart oli saanut asiakkailtaan vihaista palautetta. Väitettiin, että raskaana oleva Midge innoitti teinejä hankkiutumaan raskaaksi. Tämä syyte ei ollut Midgen mielestä oikeutettu. Midge halusi itse havainnollistaa lapsille, miten vauvat kasvoivat äitien sisällä.

Nuken aiheuttaman kohun vuoksi raskaana olevien barbienukkejen valmistaminen lopetettiin. Unelma päättyi kaupalliseen keskenmenoon.

Lue myös: Miksi kohtu hylkää sikiön?

Keräilyharvinaisuus

Midgen raskaus on ottanut jälleen tuulta alleen. Tänä päivänä raskaana oleva Midge on nimittäin keräilyharvinaisuus.

Jos mielii päästä leikkimään synnytysleikkejä Midgen kanssa, saattaa joutua pulittamaan jopa yli 100 dollaria. Rikkaat ja rohkeat voivat tilata Midgejä esimerkiksi täältä.

Lähde: USA Today

Midge puhuttaa myös vau.fi foorumilla! Liity keskusteluun: Midge ja siitä syntynyt kohu

 

Mitä mieltä olet artikkelista?