Viimeksi päivitetty 12.3.2021

Nextorysta koko perhe voi löytää uutta ja jännittävää luettavaa. Voitte luoda sovelluksessa myös erillisiä lastenprofiileita, joista löydätte kirjat perheen pienimmille.

Anna siis lasten kuunnella lastenkirjoja valitsemalla perhetilaus. Tämä on temppu, joka on auttanut lukemattomia vanhempia ottamaan hetken aikaa itselleen. Olipa kyseessä sitten nukkumaanmenoaika, ajomatka kotiin tai puhdas ajanviete.

Nextoryn kirjavinkit

1. Psykoterapeutti Philippa Perryn Kunpa vanhempasi olisivat lukeneet tämän kirjan: (ja lapsesi kiittävät, että sinä luit) on syyllistämätön teos auttaa ymmärtämään itseä lapsiensa vanhempana – ja vanhempiensa lapsena. Kirja kertoo, miten vanhemmat ovat perineet tiettyjä kasvatusmalleja omilta vanhemmilta ja miten vanhemmat ennen kaikkea mitä voisimme tehdä toisin.

2. Paula Nivukosken Onnelliset aakkoset on hurmaava Muumi-aakkoskirja tutustuttaa kirjainten loputtomiin mahdollisuuksiin. Tarinat vievät pienet ja suuret lukijat aina jännittävistä myrskyistä iloisiin juhliin ja yksinäisiin hetkiin. Niiden sanat ja sanaleikit jäävät mieleen mehustumaan, yhdessä ääneen tai itsekseen hiljaa luettuina. Olavi Uusivirta toimii äänikirjan lukijana.

3. Kolmantena kirjavinkkinä haluamme kertoa, että Nextorysta löytyy unisatuja kaikenikäisille! Isommille kuuntelijoilel suosittelemme Kathryn Nicolain Unisatuja rauhattomille aikuisille. Perheen pienemmillä rauhoittumiseen sopivat esimerkiksi Carl-Johan Forssén Ehrlinin Kani joka tahtoi nukahtaa ja Traktori joka tahtoi nukahtaa.

Klikkaa tästä linkistä ja kokeile Nextorya 30 päivää ilmaiseksi!

Mukavia luku- ja kuunteluhetkiä!

Mitä mieltä olet artikkelista?