Vuosi lähenee loppuaan, mutta uusien kirjojen tuloa ei voi estää! Ota Nextoryn VAU.fi:lle kokoama kirjalista loppuvuoden suosituimmista kirjoista haltuun ja vietä vuoden viimeiset viikot huippukirjoista nauttien.

Viimeksi päivitetty 18.11.2021

Jotta kirjoihin käsiksi pääseminen olisi mahdollisimman helppoa, tarjoaa VAU.fi yhteistyössä Nextoryn kanssa sinulle 6 viikkoa ilmaista luku- ja kuunteluaikaa! Edun pääset lunastamaan vain muutamalla yksinkertaisella askeleella:

  1. Mene osoitteeseen www.nextory.fi/vau
  2. Rekisteröidy käyttäen koodia VAU
  3. Lataa Nextory sovellus, kirjaudu sisään ja antaudu kirjaseikkailun vietäväksi!

Nextoryn yli 300 000 kirjan valikoimasta löytyy kirjoja jokaiselle, mutta tässä tärpit kirjoihin, jotka jokaisen tulisi lukea tai kuunnella vielä ennen vuodenvaihdetta!

Huippukirjat vuodenvaihteeseen 2021–2022

1. Tim: Aviciin elämäkerta

Loppuvuoden odotetuin kirja on vihdoin täällä!

”Wake me up when it’s all over.” Maailmankuulun musiikkilegendan traaginen elämä.

Toimittaja Måns Mosessonin virallinen Avicii-elämäkerta kertoo, millaisena Bergling koki elämänsä tähtitaivaalla, klubeilla ja keikkalavoilla, miten hän onnistui koskettamaan valtavia yleisömassoja elektronisella tanssimusiikillaan hitti toisensa jälkeen – ja miksi se kaikki oli Berglingille lopulta liikaa.

Tim: Aviciin elämäkerta on saatavilla äänikirjana Nextoryssa.

2. Jenny Colgan: Jouluvaloja ja takkatulen rätinää

Täydellistä luettavaa talvipäiviin ja joulupyhiin – sisältää myös reseptejä!

Joulunaika on saapunut Mount Polbearnen pikkukylään Cornwallissa. Ystävät ja perheet kokoontuvat yhteen, ruokapöydät notkuvat. Kylän tuuliset kadut on koristeltu kimaltavan kauniiksi, ja kauppojen ikkunoissa hehkuvat houkuttelevat asetelmat. Auvoinen ilo muuttuu kuitenkin pian paniikiksi, kun myrsky katkoo kylän yhteyden mantereeseen. Koko kylän asukkaiden on nyt työskenneltävä varmistaakseen, että kaikilla on hyvä joulu.

Jouluvaloja ja takkatulen rätinää on saatavilla äänikirjana Nextoryssa.

3. Et sinä (vielä) kuole

Supersuosittuja tositarinoita ambulanssista ensihoitajan silmin!

Et sinä (vielä) kuole näyttää rikospaikat ensihoitajan silmin ja kuljettaa sinut Lahdesta Tukholman synkkiin ghettoihin. Työtehtävät vievät palaneen talon luokse ja keskelle perhetragediaa, puukolla riehuvan itsetuhoisen potilaan kanssa ambulanssiin ja teinien huumesotkuihin. Puuttuvat sidostarpeet loihditaan vaikka omasta t-paidasta. Naurua pidätellään silloin, kun maallikko yrittää elvyttää elävää ihmistä samalla pullaa syöden.

Tiesittekö muuten, että Tukholman ambulansseissa ei ole luotiliivejä ja ensihoitajat putsaavat itse veriset autonsa?

Et sinä (vielä) kuole on saatavilla ääni- ja e-kirjana Nextoryssa.

 

Tulossa 1.12.2021:

4. Putinin pahin vihollinen: Aleksei Navalnyin tarina

Mitä tapahtui kulissien takana?

20. elokuuta 2020 Aleksei Navalnyin oli määrä kuolla. Näin kertoo yksi murhamiehistä, kun Navalnyi itse soittaa hänelle muutamaa kuukautta myöhemmin. Navalnyin sinisiin bokserishortseihin pantu hermomyrkky ei kuitenkaan ennättänyt vaikuttaa riittävän pitkään.

Mitä Navalnyi haluaa ja ketä ovat hänen kannattajansa? Ja ennen kaikkea: miksi hän päätti palata Saksasta takaisin Venäjälle?

Putinin pahin vihollinen: Aleksei Navalnyin tarina on saatavilla 1.12.2021 äänikirjana Nextoryssa.

5. Murha tunturissa – osa 1/24

Odotettu aineeton joulukalenteri aikuisille – uusi luku joka päivä!

Rikostutkija Saana Valkeapää on ottanut lomaa Keskusrikospoliisista saadakseen perheensä uuden kurssikeskuksen rullaamaan. Ensimmäisellä kurssilla, Lapin joulukuisen kaamoksen keskellä, rakennetaan noitarumpuja. Osallistujat ovat kirjavaa sakkia: lapinnoita Bigga Sarre, kriminaalipsykologi Antti Honkanen ja kenialainen kansanperinteentutkija Saed Semeko. Kurssi keskeytyy kuitenkin ikävällä tavalla, kun löytyy ruumis.

Murha tunturissa – osa 1/24 saatavilla Nextoryssa äänikirjana 1.12.2021.

Mitä mieltä olet artikkelista?