Haluaisitko kertoa jostakin itsellesi tärkeästä koko maailmalle? Onko aivosopukoissasi jemmassa tarina, joka on liian hyvä pidettäväksi vain omana tietona? Lähetä tarinasi meille!

Viimeksi päivitetty 8.2.2024

  • Oletko kokenut raskausaikana, vanhemmaksi tulon jälkeen tai lapsesta haaveilevana jotain, jonka haluaisit jakaa muille?
  • Oletko kokenut niin suurta iloa ja onnea, että pakahdut halusta jakaa onnesi toisten kanssa?
  • Oletko joutunut kohtaamaan niin suuren surun, ettet uskonut valon enää löytyvän – mutta löysit sen sittenkin?
  • Ovatko lapsesi, anoppisi, puolisosi tai ystäväsi opettaneet sinulle vanhemmuudesta jotain, jonka haluat jakaa koko maailmalle?
  • Miten kävi parisuhteen, kun pieni perheenjäsen tuli taloon?
  • Haluatko kertoa jostain muusta kokemuksestasi ja tunteistasi vanhempana tai lapsesta haaveilevana?

Lähetä meille tarinasi – saatat saada sen julkaistuksi mediassa, jossa käy kymmeniä tuhansia lukijoita joka viikko!

Millainen teksti koukuttaa lukijansa?

Rehellinen: Jos jokin ottaa päähän, kerro se. Myönnä auliisti, jos kadehdit parasta ystävääsi tai naapuriasi. Jos tapahtui asia, joka sai sinut onnellisemmaksi kuin mikään koskaan, anna palaa.

Henkilökohtainen: Vaikka jokin omakohtainen kokemuksesi olisi miten erikoinen ja ainoa laatuaan, sen taustalla jylläävät ihmisenä olemisen perusvoimat ovat meille kaikille yhteiset ja siksi löytävät kosketuspinnan lukijoista, aina.

Käsinkosketeltava: Tarinoiden tenho syntyy konkreettisuudesta. ”Vanhemmuus on ihanaa” ei paljasta mitään kirjoittajan kokemuksesta, kun taas… ”Kuopus seisoi keittiön ovella, puristi pienessä nyrkissään nahistunutta voikukkaa ja sanoi:. ’Äiti, toin tän sulle’ piirtää kuvan tietystä hetkestä, jolloin vanhemmuus tosiaan on ihanaa.

Toimi näin:

Muistathan, että lähetät vain tekstejä, jotka ovat lähtöisin omasta kynästäsi. Toivomme, että tekstiäsi ei ole julkaistu eikä julkaista muualla.

Voimme halutessasi julkaista tekstit nimimerkillä niin, että oikea nimesi jää ainoastaan toimituksen tietoon.

Voit halutessasi liittää tekstiin linkin sosiaalisen median kanavaasi. Teksteissä ei saa mainostaa. Jos teksti julkaistaan, saat jakaa sitä vapaasti.

Tekstin suosituspituus: 500–1000 sanaa

Lähetä tarinasi oheisella lomakkeella.

…Ääni on sinun!

Vau.fi valitsee julkaistavat tarinat ja pidättää oikeuden olla julkaisematta tekstejä. Jos tarinasi valitaan julkaistavaksi, tapahtuu sen kuukauden kuluessa siitä, kun olet lähettänyt sen meille. Tarina voidaan jakaa myös Vau.fi:n sosiaalisen median kanavissa. Jos tarinaa ei julkaista, se hävitetään. 

Toimitus saattaa stilisoida lähettämääsi tekstiä kevyesti, esimerkiksi korjata lyönti- ja kielioppivirheitä, muuttaa kappalejakoa ja lisätä väliotsikoita.

Mitä mieltä olet artikkelista?