Herkulliset ja herkät kuosit ovat NOSH-lastenvaatteiden vahvuus – mutta mikä näistä on oma suosikkisi? Äänestä ja osallistu arvontaan, voit voittaa NOSH-shoppailurahaa!

Viimeksi päivitetty 26.8.2021

ARVONTA ON SUORITETTU JA VOITTAJILLE ILMOITETTU!

Suomalainen NOSH Company Oy tunnetaan värikkäistä ja iloisista lastenvaatteistaan. Nyt kutsumme VAU.fi:n lukijat äänestämään viime aikojen ihaninta lastenvaatekuosia neljästä eri vaihtoehdosta.

Tarinat kuosien takana

TELTTARETKI-printissä ilostuttavat retkeilevät karhu ja mäyrä. Kaverusten metsäseikkailu tempaa mukaansa taianomaiselle mielikuvitusmatkalle, jossa kaikki on mahdollista.

MÄYRÄT jatkaa tätä tarinaa! Veikeä mäyrä on lähtenyt poimimaan maistuvia mustikoita ja meheviä sieniä.

Tutustu näihin uusiin NOSH Kids syksy 2021 -printteihin täältä!

Aiemmin tänä vuonna julkaistut MAJAVAT ja NORPPA -printit puolestaan kertovat tarinaa veden ääreltä.

NORPPA-printissä pääosaa esittää suloistakin suloisempi norppaperhe, joka nautiskelee kesäisestä kelistä rantakallioilla auringon helliessä. Norppien lumoavan lempeät katseet ja pehmeän pyöreä olemus ihastuttavat pieniä pukeutujia.

MAJAVAT-printissä päästään sukeltamaan majavien salaperäiseen vedenalaiseen maailmaan. Hyväntuulisina seikkailevat majavat, hauskat pikkukalat ja jännittävät vesikasvit luovat rikkaan ja moniulotteisen printin, joka saa mielikuvituksen laukkaamaan.

Tutustu aiemmin tänä vuonna julkaistuihin NOSH printteihin täällä!

Käy katsomassa kuosit ja äänestä alla olevalla lomakkeella suosikkiasi. Palkintona arvotaan 100 euron edestä shoppailurahaa NOSH-ostoksille. Palkinnon voit halutessasi käyttää NOSH-edustajalta, vaatekutsuilla tai Nosh.fi-verkkokaupan kautta ostaessa.

Kaikki lasten uutuudet näät tästä linkistä!

Mitä mieltä olet artikkelista?