Onko taaperoilla mielestäsi yliluonnollinen kyky tavaroiden tuhoamiseen? Tätä mieltä on varmasti moni vanhempi, jonka silmälasit ovat aivan itsestään vääntyneet umpisolmuun, 40-tuumainen televisio on taianomaisesti osannut pudota lattialle tai kylpyhuoneesta löytynyttä tablettia komistaa tuhansiin pirstaleisiin hajonnut näyttöruutu.

Viimeksi päivitetty 8.10.2020

Ja yleensä vahinko tapahtuu sillä aikaa kun silmä välttää vain muutamaksi minuutiksi, esimerkiksi vessakäynnin tai puhelun aikana.

Yhä useamman lapsiperheen vahinkoja turvaavat nykyään kattavat vakuutukset. Tämä ei kuitenkaan lohduta, jos hajonneen laitteen arvo on vain hieman päälle omavastuuosuuden.

Tiesitkö, että on olemassa vakuutus, joka kattaa sinulle maksettavaksi jäävän omavastuun? MySafetyn Kodinturva on siis lisäturva normaaliin kotivakuutukseesi. Vakuutus korvaa omavastuuosuuden, jonka olet aiemmin joutunut maksamaan normaalista kotivakuutuksestasi korvatusta vahingosta.

Esimerkki Kodinturvasta

Taapero pudottaa Sannan iPadin, joka vaurioituu korjauskelvottomaksi. Kotivakuutuksesta saatava korvaus on 200 euron omavastuuosuuden jälkeen vain pari kymppiä – sillä ei uutta laitetta saa. Onneksi Sannalla on mySafetyn Kodinturva, joka korvaa kotivakuutuksen omavastuuosuuden. Näin ollen Sannan kokonaiskorvaus vahingosta on 220 €.

Mobiiliturva puhelimelle

Puhelin kulkee mukanasi joka paikkaan ja on siksi altis myös rikkoutumaan esimerkiksi putoamisen tai kosteusvaurion seurauksena. Puhelimet ovatkin yleisimpiä laitteita, joista haetaan korvausta esimerkiksi koti- tai matkavakuutuksesta.

MySafetyn Mobiiliturva on vaihtoehto laajalle Kodinturvalle, mikäli haluat vakuuttaa vain perheesi puhelimet. Korvausta hakiessa itselle jää usein maksettavaksi vakuutuksen omavastuuosuus.

Mobiiliturva poistaa kuitenkin omavastuuosuuden vakuutuksestasi.
Vakuutus on yhteensopiva kaikkien matkapuhelimia kattavien vakuutusten kanssa, joten ei siis ole väliä mistä yhtiöstä vakuutus on otettu. Mobiiliturva kattaa kotitalouden kaikki yksityisomistuksessa olevat matkapuhelimet.

Esimerkki Mobiiliturvasta

Teemun treenikassissa vuotanut juomapullo aiheutti Teemun puhelimeen kosteusvaurion ja puhelin on korjauskelvoton. Kotivakuutuksesta saatava korvaus on 200 euron omavastuuosuuden jälkeen 70 euroa, joka ei riitä uuteen puhelimeen. Perheen Mobiiliturva korvaa omavastuuosuuden, jolloin kokonaiskorvaus vahingosta on 270 €.

Tutustu mySafetyn vakuutuksiin ja palveluihin täällä.

Mitä mieltä olet artikkelista?