Cybexin Talos S Lux -yhdistelmävaunuilla kulku sujuu loistavasti ympäri vuoden, säällä kuin säällä. Täysin uudenlaisen runkojousituksen ja suurikokoisten renkaiden ansiosta näillä vaunuilla pääset seikkailemaan lapsesi kanssa vaikka minne! 

Viimeksi päivitetty 27.3.2023

Kuinka ihanaa olisikaan voida poiketa jalkakäytäviltä nuuhkimaan metsän tuoksua. Kuinka mahtavaa olisikaan kulkea kinttupolkuja minne mieli vie. Mutta minkäs teet, vaunuväki on aina sileän tien vanki – vai onko sittenkään?

Kulkua pehmentävät uudenlainen runkojousitus ja puhkeamattomat renkaat

Hankalaan maastoon suunnitelluilla ja pohjoisen vaihteleviin sääolosuhteisiin oivallisesti sopivilla Cybexin Talos S Lux -yhdistelmävaunuilla voit huoletta jättää pikitiet taaksesi.

Liikkuminen vaunujen kanssa erilaisissa ympäristöissä on helppoa ja vaivatonta monesta syystä.

Talo S Lux -rattaiden suurikokoiset, puhkeamattomat renkaat rullaavat hyvin erilaisilla alustoilla. (Kuva: Cybex)

Ensinnäkin niissä on täysin uudenlainen runkojousitus, joka saa töyssyisemmänkin polun tasoittumaan. Jousituksen ansiosta vaunureissut ovat näin entistä miellyttävämpiä niin kyytiläiselle kuin kyyditsijälle.

Toiseksi vaihtelevissa maastoissa kulkevan ei tarvitse varoa edes rengasrikkoa, sillä rattaiden suurikokoiset, puhkeamattomat renkaat rullaavat hyvin erilaisilla alustoilla. Kumipintaiset renkaat on täytetty polyuretaanilla, joka kestää kovaa käyttöä ja vaihtelevia lämpötiloja. Lisäksi vaunujen eturenkaissa on oma, erillinen jousitus.

Talos S Lux suojaa pientä seikkailijaa, satoi tai paistoi

Suomessa vanhemmat sen tietävät: Jos lasten kanssa ulkoilisi vain hyvällä säällä, suurin osa vuodesta kuluisi sisätiloissa, alati vaihtelevaa säätä ikkunan läpi ihmetellen.

Talos S Lux -vaunuilla matkaavaa oikutteleva sää ei säikäytä. Vaunujen suuri, alas taittuva kuomu yhdessä mukana tulevan jalkapeitteen kanssa suojaa pientä kyytiläistä niin sateelta kuin vahingoittavilta UV-säteiltäkin.

Suuren kuomun alla kelpaa köllötellä suojassa tuulelta ja tuiskulta. (Kuva: Cybex)

Vaunujen erinomaiset kulkuominaisuudet tulevat monelle tarpeeseen myös talven tuiskuissa. Näillä vaunuilla et jää jumiin sohjoon, vaikka aurauskalustoa ei omille kulmille ihan heti kuuluisikaan.

Kaikki tarvittava mahtuu mukaan tilavaan tavarakoriin

Kun vanhemmat poistuvat lapsen kanssa kotoa, yksi asia on varma: mukaan on mahduttava yhtä jos toista tarviketta vaipoista, vaipanvaihtoalustasta ja varavaatteista tutteihin, ruokalappuihin ja eväisiin.

Talos S Lux -vaunujen tavarakorin kapasiteetti on hulppeat 10 kg, joten tila ei ihan heti lopu kesken. Avaran suuaukon ansiosta tavaroiden löytäminen korista ei sekään vaadi etsivän taitoja.

Myös kauppareissut sujuvat helposti, kun et tarvitse ostoksia varten mukaasi erillistä kauppakassia.

Talos S Lux -vaunujen tavarakorin kapasiteetti on hulppeat 10 kg. (Kuva: Cybex)

Vaivattomasti autolla – turvakaukalo voidaan kiinnittää vaunujen runkoon

Moni perhereissu alkaa autolla. Talos S Lux -vaunujen kanssa myös autoilu on tehty helpoksi, sillä vaunujen runkoon voidaan yhdistää vaunukopan lisäksi myös auton turvakaukalo.

Vaunut on yleensä voitava laittaa kuljetuksen ajaksi kasaan, ja näiden vaunujen kanssa sekin sujuu ilman turhaa painiskelua: Talos S Lux -vaunujen kasaaminen – kuten muuten myös vetovaljaiden ja työntöaisan säätö – onnistuu vaikka yhdellä kädellä.

Cybex Talos S Lux
Talos S Lux -vaunujen kanssa myös autoilu on tehty helpoksi, sillä vaunujen runkoon voidaan yhdistää vaunukopan lisäksi myös auton turvakaukalo. (Kuva: Cybex)

Vaunut, jotka palvelevat vuosia

Talos S Lux -vaunut eivät ole pelkkä vauvavuoden ilo, vaan ne palvelevat perhettä myös läpi taaperoajan – ja pidemmällekin. Voit ottaa ne käyttöön heti vauvan syntymän jälkeen ja jatkaa noin 4 vuoden ikään asti. Rattaiden painoraja on 22 kg.

Mitä mieltä olet artikkelista?