Joulu on harras ja tunnelmallinen juhla. Sinulle joulu on ennen kaikkea hiljentymisen aikaa. Vain rauhoittuminen jokapäiväisestä hullunmyllystä saa Jeesus-lapsen syntymään mieleen hiljaiseen.

Viimeksi päivitetty 3.12.2014

Sinä luot ympärillesi rauhaa, jota lapsetkin tarvitsevat kiireisen arjen keskellä. Olet kuin valaiseva joulukynttilä, joka lepattaa pimeyden keskellä. Sinä teet sydämeesi ja koko perheellesi rauhallisen joulun.

Laulun sanoin:

On jouluyö ja lumihuntuun pukeutunut maa,
Kuin yhtä puhdas itse olla voisin.
Se ajatukset joulun tuntuun virittymään saa.
Kuin harras sävel sisälläni soisi.


Vesa-Matti Loiri levytti vuonna 1988 Näin sydämeeni joulun teen -kappaleen. Kappaleen on säveltänyt Kassu Halonen ja sanoittanut Vexi Salmi. 

Kuuntele kappale:

 
 

Lue jouluaiheisia artikkeleja:

Uskalla viettää omannäköistä joulua
Jouluna synnärillä
Vauva jouluksi kotiin: ”Joulu menee tutustuessa tähän uuteen ihmiseen”

 

Tykkää Vau.fi:stä Facebookissa:

Tykkää meistä Facebookissa! Saat parhaat raskaus- ja kasvatusaiheiset artikkelit suoraan uutisvirtaasi.

 

Lisää testejä:

Oletko tuhma vai kiltti?

Tontut pälyilevät käytöstäsi yhä kiihtyvällä tahdilla. Jokainen törttöily ja hyvä teko kirjataan ylös, jotta pukki voisi tuoda sinulle juuri oikein määrän sopivia lahjoja. Tee testi niin tiedät, oletko ollut kiltti vai tuhma. Lahjasaaliisi on sen mukainen.

     

Minkälainen joulutonttu lapsesi on?

Jokainen lapsi on jouluna tonttu. Mutta minkälainen pikkutonttu juuri teillä asuu? Yksi mietiskelee savun noustessa saunapirtin piipusta, kun taas toinen hyppii iloisen musiikin soidessa joulupidoissa. Testaa lapsesi tonttumaisuus! Saat vastauksen ihanin joulusävelin.

   
Mitä mieltä olet artikkelista?