Mitä ihminen voi tehdä, kun hän menettää ensin vaimonsa ja joutuu sitten hyvästelemään lapsensa? Jos ei ole sanoja, on laulu.

Viimeksi päivitetty 14.11.2014

Muusikko Chris Piccon, 30, vaimo Ashley Picco kuoli hätäsektioon 9. marraskuuta. Heidän pienen, kuukausia ennenaikaisesti syntyneen poikansa, Lennon James Piccon, elämä jäi neljän päivän mittaiseksi.

Marraskuun 12. päivänä Chris kirjoitti Ashley-vaimon muistosivuilla:

”Rakkaat ystävät, sukulaiset ja tukijamme, raskain sydämin joudun kertomaan teille, että pieni taistelijani, Lennon James Picco, nukkui isänsä käsivarsille myöhään viime yönä.

Hän kuoli ystävien, sukulaisten ja maailman parhaiden lääkäreiden ja hoitajien ympäröimänä. Hänellä oli yllään äitinsä ostama kitarakuvioitu vaate ja hän oli kiedottu hyvän ystäväni tekemään vilttiin.

Olen loputtoman kiitollinen niistä neljästä unohtumattomasta päivästä, jotka sain viettää poikani kanssa. Hänen äitinsä olisi ollut pohjattoman onnellinen, jos hänellä olisi ollut tilaisuus nähdä poikansa ja pitää tätä sylissään, koskettaa, kylvettää, laulaa – kuten minä sain tehdä.

Minä olen saanut rakastaa poikaani jo ennen kuin hän syntyi. Sain vaalia häntä, kun hän vielä kasvoi äitinsä kohdussa. Sain tavata hänet, nähdä hänen suloiset kasvonsa, pidellä hänen täydellistä pientä vartaloaan jättäessäni hänelle hyvästejä. Minulla ei ole sanoja, mutta halusin pitää teidät ajan tasalla, sillä rakkautenne ja tukenne on ollut minulle tärkeintä maailmassa. All you need is love.”

Kun pieni Lennon-poika taisteli vielä elämästään, Chris-isä toi sairaalaan kitaran ja soitti sitä pojalleen tunteja päivässä.

Perheen ystävä K. C. Hohensee tallensi videolle yhden kappaleista. Isältä pojalle, Beatlesin Blackbird:

Mitä mieltä olet artikkelista?