Toiset vanhemmat pelkäävät jatkuvasti, että lapsille käy jotakin. Varsinkin monet äidit hössöttävät jatkuvasti. Sinä olet kuitenkin vaaroja kaihtamaton isä. Seurassasi lapset saavat riehua ja irrotella mielin määrin. 

Viimeksi päivitetty 27.5.2014

Sinä olet hullujen leikkien alkuunpanija. Kun lapset ovat menossa nukkumaan, sinä villitset heidät riehumaan. Välillä kehittelemäsi leikit saattavat vaikuttaa jopa hieman mielipuolisilta – ainakin jos äidiltä kysytään.

Sinun seurassasi lapset myös oppivat tärkeitä asioita. Jos lapsi haluaa kokeilla vasarointia, annat lapselle kernaasti harjoitella. Jos lapsi iskee vasaralla sormeensa, maailma ei kaadu siihen. Pikku kolhut opettavat enemmän kuin lapsen liiallinen suojelu.

Sanotaan, että kaikissa ihmisissä on feminiinisiä ja maskuliinisia piirteitä. Tämä ei kuitenkaan toteudu kohdallasi. Sinussa ei liiemmin ole äidillisiä ominaisuuksia. Olet isä isolla I-kirjaimella. Lapsesi tempautuvat mukanasi yhä villimpiin seikkailuihin. Voimakas isällisyys tekee sinusta erittäin mielenkiintoisen vanhemman.


Tee testi!   Jaa tulos Facebookissa

Mitä mieltä olet artikkelista?