Miksi yksi ei saa unta? Miksi toiselle kelpaa vain äiti? Jokohan olisi aika luopua tutista? Mehiläisen Digineuvola auttaa sinua silloin, kun jokin asia mietityttää lapsesi terveyteen tai omaan vanhemmuuteesi liittyen. 

Viimeksi päivitetty 4.9.2023

Läheisten tuki on pienen lapsen vanhemmalle usein kultaakin kalliimpaa, mutta joskus on tarpeen kysyä neuvoa myös asiantuntijoilta. Keskustelu ammattilaisen kanssa helpottaa huolikuormaa ja tuo lisää varmuutta vanhemmuuteen. Mehiläisen Digineuvolan kätilöt ja hoitajat ovat kätesi saatavilla – joka päivä ja ympäri vuorokauden.

Mietityttävätkö uniongelmat tai kakan panttaus? Et ole yksin

Pikkulapsiarjessa moni asia mietityttää. Suosituimmat teemat, joihin vanhemmat hakevat usein tukea, ovat muun muassa lapsen ruuansulatukseen, ravitsemukseen, uneen ja imetykseen liittyviä.

Erityisesti tuore vanhempi on varmasti ainakin alkuun yllättynyt siitä, miten paljon lapsen kakkaamattomuus, kakan koostumus tai vaikkapa kakan väri voikaan puhuttaa ja mietityttää. Uniasioista tai -ongelmista nyt puhumattakaan.

Esimerkiksi tällaisiin kysymyksiin voi hakea vastausta Digineuvolasta:

 • Voisiko kyseessä olla allergia?
 • Kakkaako lapseni normaalisti?
 • Miten voisin tukea lapseni unta paremmin?
 • Sujuuko imetys kuten pitää?
 • Miten jaksaisin itse lapsiperhearjessa paremmin?
 • Miten tukisin lapseni taitojen oppimista, mm. pottailua, paremmin?
 • Onko lapseni kehitys normaalia?
 • Lapseni suosii vain toista vanhempaa, mitä teen?
 • Mitä ottaa huomioon, kun suunnittelen lapseni ruokailuja?
 • Voisiko olla kyse hampaiden puhkeamiseen liittyvästä oireilusta?
 • Miten voisin lopettaa yösyötöt?
 • Miten toteutan pulloruokinnan?
 • Pärjätäänkö oireiden kanssa kotona vai pitäisikö mennä lääkäriin?

Muista, ettet ole yksin näiden pohdintojen ja kysymysten kanssa. Hyödynnä Mehiläisen Digineuvolaa ja keskustele huolistasi asiantuntijoiden kanssa.

Koulutetut kätilöt ja hoitajat tukenasi 24/7

Mehiläisen kuukausimaksullinen Digineuvola tarjoaa yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa alle 4-vuotiaan lapsen vanhemmille. Voit esittää kysymyksiä, jakaa huolesi ja saada yksilöllisiä neuvoja juuri sinun tilanteeseesi sopivasti. Kysymyksiisi vastaavat Mehiläisen koulutetut kätilöt ja hoitajat, jotka ovat tukenasi joka päivä ja kellon ympäri.

Miten Digineuvola toimii?

Jos haluat ottaa Mehiläisen Digineuvolan käyttöösi, voit tilata palvelun alle 4-vuotiaalle lapsellesi kiinteään kuukausihintaan OmaMehiläinen-sovelluksessa. Sekä tilaaminen että palvelun käyttö onnistuvat älypuhelimella tai tabletilla OmaMehiläisessä. Maksat kaikista mahdollisista Digineuvolan keskusteluistasi vain kuukausimaksun verran tai voit asioida myös kertakäyntinä.

Sekä tilaaminen että palvelun käyttö onnistuvat älypuhelimella tai tabletilla OmaMehiläisessä. (Kuva: Mehiläinen)

Digineuvola 9,90 €/kk tai kertakäynti 19,90 €

Alle neljävuotiaalle lapselle tilattavan Digineuvolan tilaukseen kuuluu alkuun kolmen kuukauden määräaikainen jakso, jonka hinta on vain 9,90 €/kk. Alun määräaikaisen sopimuskauden jälkeen jäsenyytesi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 14,90 € /kk.

Digineuvolassamme pääset asioimaan halutessasi myös kertakäyntinä ilman kuukausimaksullista Terveysjäsenyyttä ja tällöin yksittäisen käynnin hinta on 19,90 €. Kertakäynti on kätevä esimerkiksi silloin, jos olet raskaana ja jokin raskauteesi tai tulevaan vanhemmuuteen liittyvä asia mietityttää sinua ja haluaisit keskustella siitä. Kertakäynnillä voit asioida myös yli 4-vuotiaan lapsesi asioissa.

Hyödynnä Vau.fi-etukoodi ja saat ensimmäisen kuukauden 0 €

Nyt pääset kokeilemaan Digineuvolaa edullisemmin. Käytä etukoodia DNVAUFI23 tilausta tehdessäsi (OmaMehiläinen-sovelluksessa) niin saat Digineuvolan ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi (0 €/kk) ja kaksi seuraavaa kuukautta 9,90 €/kk. Sopimus on alkuun kolme kuukautta, ja sen jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, jolloin hinta on 14,90 €/kk. Etukoodi on voimassa vuoden 2023 loppuun mennessä tehtyihin tilauksiin.

Kysy silloin, kun huoli on. Me olemme tukenasi.

Tutustu Digineuvolaan

Mitä mieltä olet artikkelista?