Vau.fi Foorumi -applikaatiolla pääset mukaan foorumimme pyörteisiin helposti missä vain. Näät uusimmat viestit, saat tilattua haluamasi threadit ja tietysti pääset osallistumaan jutusteluun helposti. Lataa ilmaiseksi jo tänään – et kadu!

Viimeksi päivitetty 20.6.2018

Ilmaisella Vau.fi Foorumi -applikaatiolla pääset käyttämään supersuosittua foorumiamme näppärästi suoraan puhelimestasi. Unohda selaimen kautta kirjautuminen – applikaatiolla pysyt helposti ajan tasalla foorumin tapahtumista ja osallistut keskusteluun!

Lataa Vau.fi Foorumi Android-puhelimeesi Google Play -kaupasta

Lataa Vau.fi Foorumi Iphone-puhelimeesi AppStore-kaupasta

Samat käyttäjätunnukset

Rekisteröityessäsi uudeksi käyttäjäksi, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan – ne samat toimivat sekä selaimessa että applikaatiossamme, ja kytkevät applikaation samaan tiliin.

Mikäli olet uusi käyttäjä, applikaatio opastaa sinut helpon rekisteröitymisen läpi. Mikäli olet jo rekisteröitynyt, riittää kun kirjaudut tutuilla tunnuksillasi.

(juttu jatkuu mainoksen alla)

Uudelle käyttäjälle helpointa on valita vetovalikosta ”Selaa”, ja ryhtyä tutustumaan foorumin tarjontaan!

Informaatio ja yhteystietoja kertoo ylläpidon tiedotukset ja foorumin säännöt. Täällä on myös mahdollista lähettää palautetta ylläpidolle ja lukea listaus yleisimmin kysytyistä kysymyksistä (FAQ)

Yleistä keskustelua tarjoaa nimensä mukaisesti areenan kaikelle maan ja taivaan väliltä. Ilot, surut ja harhailevat ajatukset voi jakaa täällä. Täällä myös jäsenet esittäytyvät, vietetään aikaa pelien parissa ja ja nähdään, millaisia kilpailuita on milloinkin käynnissä.

Odottajat tarjoaa omat ryhmänsä niille, jotka ovat raskaana. Valitse ensin minä vuonna laskettu aikasi on, ja liity sitten lasketun ajan kuukauden mukaan oikeaan ryhmään! Saat vertaistukea naisilta, jotka ovat kanssasi prikulleen samassa raskauden vaiheessa!

Vauva- ja lapsiaiheiset keskustelut tarjoaa monipuolisen juttupaikan: se on tarkoitettu heille, jotka potevat vauvakuumetta, ovat raskaana, ovat joutuneet kohtaamaan keskenmenon, kärsivät lapsettomuudesta, pohtivat synnytystä, tai viettävät aikaa eri ikäisten lasten kanssa.

Ilmoitukset

Saat ilmoituksia valitsemallasi tavalla siitä, mitä postauksillesi ja aloittamillesi keskusteluketjuille kuuluu. Näin pysyt helposti perässä sinulle tärkeistä keskusteluista ja tapahtumista!

Kirjoituksiin vastaaminen

Kun haluat vastata johonkin postaukseen, se onnistuu helposti: napauta ruudun alalaidassa olevaa ”Write a reply” -laatikkoa, ja kirjoita vastauksesi. Voit liittää mukaan myös kuvan kamerasi muistista, tai ottaa kokonaan uuden – käytä tällöin alareunan kuvakkeita.

Tervetuloa foorumille juttelemaan – jo tänään!

Mitä mieltä olet artikkelista?