Raskauslaskuri-banneri

RSS Keskusteluissa nyt

  • Minkä kokoinen vauvasi on nyt? 25.4.2024
    Meillä on täällä ihana artikkeli, jossa kerrotaan minkä esineen kokoinen lapsi on keskimäärin milläkin viikolla. Minkä kokoinen sinun lapsesi on nyt? Voit halutessasi käydä välillä (tai joka viikko!) tarkistamassa artikkelista missä mennään ja päivittämässä koon tänne.
  • Pakastealkion siirto (PAS) 25.4.2024
    Moi! Haluaisin kuulla teidän PAS-kokemuksia 🙂 Mulla on keskiviikkona ensimmäisen PAS:n suunnittelukäynti poliklinikalla. IVF:n tuoresiirrosta tuli plussa, mutta raskaus päättyi heinäkuussa keskenmenoon. Meillä on pakastimessa 7 hyvälaatuista alkiota. Tuoresiirtoonhan valikoidaan paras alkio, joten vähän mietityttää onko niistä pakastetuista mihinkään, kun se paraskin johti keskenmenoon Onko kenelläkään epäonnistunut tuoresiirto, mutta PAS johtanut lapsen syntymään? Tuleeko... Read […]
  • Raskaaksi 2024 25.4.2024
    Haaveiletko raskaudesta vuodelle 2024? Tämä on paikka jakaa ajatuksia, tunteita ja piinahetkiä tähän liittyen 🙂
  • Yleinen keskustelu 24.4.2024
    Täällä voitte keskustella kaikesta mieleen juolahtavasta, mikä ei kaipaa omaa ketjuaan. Voi liittyä tai olla liittymättä odotukseen!
  • Mitä välipalaksi? 24.4.2024
    Mitä teillä syödään tavallisesti välipalaksi? Meillä on useimmiten vaihtoehtona leipää, jugurttia tai jotain hedelmää, joista lapset voi valita. Välillä tuntuu, että olisi kiva olla välillä enemmänkin vaihtelua. Joten kenties muiden välipaloista voisi saada ideoita. Tai jos muillakin on aina samat, voin todeta ettei vaihtelu olekaan tarpeen.
Vauvafoorumi banneri
Ovulaatiolaskuri banneri