Parivuotias Marshall on todennäköisesti maailman kuuluisin taaperomuotibloggaaja. Lue jutusta, minkälaisia vaatevalintoja taaperomuodin guru tekee.

Viimeksi päivitetty 2.7.2012

”Olen lapsi. Ja olen bloggari. Olen jakanut teille kuvia mahtavista asusteistani ja seikkailuistani jo vuodesta 2011 lähtien.”

Näin kirjoittaa maailman nuorin muotibloggaaja, kaksivuotias Marshall.

Todellisuudessa tekstin takana on Marshallin äiti, Karla Courtney, Australiassa asuva ja työskentelevä toimittaja, joka alun perin halusi kirjoittaa ja näyttää perhe-elämäänsä toisella puolella maapalloa asuville sukulaisille.

Ystäville suunnattu muotitietoinen blogi on kuitenkin noussut valtavaan suosioon. The Tiny Times -sivusta on kirjoittanut esimerkiksi The London Times, Daily Mail, Vanity Fair, Gazeta sekä lukuisat muut lehdet

Elämä on valitsemista

”Marshall on vielä hyvin nuori. Hän on vasta aloittanut tekemään omia muotivalintoja ja ne liittyvät yleensä Batmaniin tai dinosauruksiin. Marshall pitää myös hauskoista hatuista ja tiikerikengistään, koska niissä on hauskat viikset”, Courtney kirjoittaa. 

Tyylikkäimmät muotivalinnat tekee kuitenkin vielä äiti.

”Kannustan häntä tekemään enemmän omia vaatevalintoja aina kun hän vaan voi. Hän onkin alkanut tehdä päätöksiä päivä päivältä enemmän”, Courtney kirjoittaa.Omatekemiä vaatteita

Toiset blogin kuvissa käytetyt vaatteet ovat niin omaleimaisia, että on vaikea kuvitella niitä myytävän kaupoissa – ainakaan Suomessa. Vai saako Austraalialaisista kaupoista Michael Jackson -asuja taaperoille.

”Ostin sen verkkokaupasta. Nykyään myydään paljon naamiaisasuja pienillekin lapsille. Meillä on aikamoinen kokoelma”, Courtney paljastaa.

Karla Courtney tunnustautuu myös käsityöihmiseksi. Hän rakastaa varsinkin neulomista.

”Piirrän omia kuvioita hassuista asioista, joita ei ole myytävänä. Esimerkiksi kudoin tämän 'Who's Bad' -kuvion. Tällä hetkellä teen Ziggy Stardust -puseroa”, Courtney kertoo.


Muotibisnestä?

Olemme tottuneet näkemään kaupallisten muotikuvien alla valmistajien nimet ja vaatteiden hinnat. The Tiny Times -blogijulkaisujen alta löytyy myös linkit verkkokauppoihin.

Onko sivu sittenkin kaupallinen julkaisu?

”Useat mainostajat ovat lähestyneet minua. Minulle on tarjottu mahdollisuutta linkkiohjelmaan, joka sopisi siihen mitä teen. Puntaroin tällä hetkellä näitä vaihtoehtoja", Courtney sanoo.

Vaikka blogi tuottanee tulevaisuudessa muutamia roposia, muotiblogista ei ole tulossa perheen rahasampoa.

”Blogi on kuitenkin edelleen rakkauden tuote. Blogi pysyy aina ennen kaikkea harrastuksena”, Courtney täsmentää.

Lue The Tiny Times -blogia.

Teksti: Jarkko Uro
Kuvat: Karla Courtney / The Tiny Times

Lue myös:

Rankkoja kuoseja vauvoille
Lastenvaatteita sukupuolineutraalisti
Vaunujen valintaopas

Mitä mieltä olet artikkelista?  

Edellinen artikkeliMinkälainen nimeäjä olet?
Seuraava artikkeliMitä mukaan sairaalakassiin?
JAA