Armani, Ralph Lauren, Burberry. Nämä vaatemaailman huippubrändit tarjoavat myös lastenvaatteita. Uskallatko katsoa hintalappua?

Viimeksi päivitetty 10.11.2010

Huippumuotia lapsille

Ihanaa! Vihdoinkin vuoden 2011 mallisto on täällä. (Kuva: iStockphoto)

Puvusta poikalapsi tunnetaan

Jos isi pukeutuu mustaan pukuun, on kiva saada pikku palleroiselle yhtä komea vaateparsi. Armani Junior -lastenvaatetuotesarja tarjoaa tyylikästä pukua 2-vuotiaasta ylöspäin. Puvun hinta on £334,95 eli noin 385 euroa.

Valitettavasti Armanin puku on myyty loppuun, joten tästä ostohankkeesta on luovuttava. Bossin pukuja näyttää vielä olevan saatavilla, mutta koot alkavat neljävuotiaasta ylöspäin.

Vauvoille ei ole saatavilla kalliita juhlapukuja, mutta muita vaatteita huippusuunnittelijat jaksavat pakertaa myös perheen pienemmille. Ralph Lauren on suunnitellut pikkupilteille hienon cashmir-villaisen haalaripuvun. Tämä on pakko saada! Hinta vain 189 euroa.

Halvempaakin toki löytyy. Esimerkiksi tämä nuoren miehen bisneshenkinen Burberry-body maksaa vain 53 euroa!

Tyttövauvalle supermuotia

Jos perheellä on rahaa, on tyttövauva paras valmistaa syntymästään saakka ylelliseen elämään. Tehtävään soveltuu erilomaisesti Baby Dior -sarjan valkoinen vauvamekko. 153 euroa maksavassa tyyliluomuksessa kelpaa kontata.

Hieman halvempaa vaatekertaa voi koota vähemmän nimekkäiltä vaatesuunnittelijoilta. Yhdysvaltalaisen Anais & I Liberty -sarjassa on tarjolla esimerkiksi aivan ihana vauvamekko hippiväreissä. Hinta 120 dollaria eli vain noin 85 euroa halvan dollarin ansiosta.

Ulkoiluvaatteita huippukalliilla

Kalleimmat lastenvaatteet löytyvät ulkoiluvaatteissa. Esimerkisi tämä Ralph Lauren nahkatakki tytöille irtoaa vasta 1428 eurolla. Takin koot tosin alkavat neljästä vuodesta, joten aivan pienelle tytölle näin tyyristä vaatekappaletta ei valmisteta.

Neljä-vuotiaalle pojalle on tarjolla esimerkiksi Gallianon tyylikäs kokomusta nahkatakki. Hinta noin 458 euroa. Touhukkaalle kaksivuotiaalle pojalle sopii puolestaan D&G:n urheilullinen ulkoilutakki. Vaate lähtee kaupasta kotiin 302 eurolla.

Ei muuta kuin shoppailemaan.

Teksti: Jarkko Uro

Punnat ja dollarit on muunnettu euroiksi Suomen pankin 3.11. ilmoittamien kurssien mukaan:

Punta: 0,87030
Dollari: 1,4014

Lue myös:

Ulkovaateviidakossa
Rankkoja kuoseja vauvalle
Lastenvaatteita sukupuolineutraalisti

Mitä mieltä olet artikkelista?  

Edellinen artikkeliHyperemeesi eli voimakas raskauspahoinvointi
Seuraava artikkeliMissä lapsia tehdään?
JAA