Ylivoimaisesti eniten lukijoita kiinnosti syöpään 17-vuotiaana kuolleen nuoren äidin traaginen tarina. Katso juttujen koko kymmenen kärki.

Viimeksi päivitetty 3.5.2012

1. Elämän lahja

Syöpää sairastanut Jenni Lake tuli 17-vuotiaana raskaaksi. Hän joutui valitsemaan oman ja lapsen elämän väliltä. Lue lisää Jennin valinnasta.

 

2. Andrew kokeili synnyttämistä

Nyt se selviää: kestääkö mies kipua paremmin kuin nainen? Australialainen lääkäri ja tv-juontaja Andrew Rochford uskaltautui testaamaan, miltä synnytyskipu tuntuu. Kuinka lopulta kävi?


3. Veronica imetti tytärtään kahdeksan vuotta

Brittiäiti Veronica Robinson imetti tytärtään Elizaa lähes 8-vuotiaaksi asti.”Minusta siinä ei ole mitään outoa, ei minulle eikä perheellemme. Se on meidän juttu”, hän sanoo. Minkä ikäistä lasta sinä imettäisit?


4. Äidin muodot: Miltä näyttää synnyttänyt nainen?

Raskauden läpikäynyt naisvartalo on monenmuotoinen ja –näköinen – ja usein hävetty ja piiloteltu. The shape of a mother -verkkosivustolla ei piilotella mitään vaan opetellaan kuvia ja kokemuksia jakamalla olemaan ylpeitä uudesta, raskauden muuttamasta olemuksesta. Lue lisää ja katso kuvat.

 

5. Lucas Angel kuoli kuusiviikkoisena

”Nostin hänet hengityskoneesta. Hän katsoi minua suoraan silmiin ja tarttui minua sormesta. Sitten hän oli poissa.” Ann Kristin Muggerud kertoo koko tarinan.

 

 

6. Vain toinen jäi eloon

Anna Kytölän kaksosraskaus eteni kivikkoisesti. Lopulta toinen kaksostytöistä menehtyi sairaalahoidossa. Lue koko tarina.


7. Kudo töppöset — auta keskosia

Keskoset tarvitsevat villakamppeita pysyäkseen lämpimänä. Kuinka voit auttaa vastasyntyneiden teho-osastolla elämästään kamppailevia keskosia? Lue ohjeet.


8. Kotiäitiys pakolliseksi

Hallitus ajaa läpi lakialoitetta, joka kriminalisoisi alle kolmevuotiaan lapsen äidin palkkaamisen päivätyöhön. Aloitteen tarkoitus on edistää lasten kotihoitoa, selviää tästä huhtikuun 1. päivän jutusta.

 

9. Vaunujen valintaopas

Kuinka löytää juuri se täydellinen unelmien vaunu? Esittelemme 40 erilaista yhdistelmävaunumallia. Tutki ja vertaile, millainen malli olisi juuri teidän tarpeisiinne sopiva!


10. Lapsiaiheiset tatuoinnit suosittuja

Oma lapsi on aina vanhemman mielessä. Yhä useammin lapsi on myös ikuisesti iholla, tatuoinnin muodossa. Tatuoija Jasmin Laurén kertoo, millaisia ovat lapsiaiheiset tatuoinnit.

Mitä mieltä olet artikkelista?  

Edellinen artikkeliOikeus tunteisiin?
Seuraava artikkeliIsä kätilöi vauvan maailmaan
JAA