Uudenmaan palomiehet vähensivät vaatetustaan ja paljastivat treenatut ylävartalonsa hyväntekeväisyysmielessä. Kulmikkaan rouheista palomiehistä koostuvan kalenterin tuotto menee kokonaisuudessaan vähävaraisten perheiden harrastusmahdollisuuksien tukemiseen.

Viimeksi päivitetty 17.11.2016

Miksi kalenteri juuri palomiehistä?

”Palomiehet on valittu aina seksikkäimpien ammattien joukkoon. Palomies on pelastava hahm ja monet naiset haaveilevat palomiehestä”, kalenterin tuottaja Kati Kottila kertoo.

Univormua pitävissä, tärkeää työtä tekevissä miehissä on useiden naisten mielestä jotain erityisen kiehtovaa.

”Palomies voi kalenterin kautta pelastaa arkesi. Kiireisessä pikkulapsiarjessa äiti voi pysähtyä ja haaveilla hetken. Tämän lisäksi saa hyvän mielen, kun auttaa muita lapsiperheitä”, Kottila sanoo.

 

Lasten liikuntaharrastukset lämmittävät palomiesten sydämiä

Kalenterin tekijät eivät ota työstään palkkiota. Kulujen jälkeen tuotto ohjataan vähävaraisten lasten harrastuksiin Hope ry:n kautta.

”Palomiehet tekevät ammatissaan hyviä tekoja. Myös vapaa-ajalla he haluavat olla mukana hyväntekeväisyysprojektissa”, Kottila kertoo.

Palomiehet tarvitsevat ammatissaan hyvää kuntoa. Niinpä he päätyivät itse siihen, että haluavat tukea vähävaraisten perheiden liikuntaharrastuksia.

”Yksi palomiehistä sai ajatuksen vähävaraisten lasten harrastusten tukemisesta. Hän oli itse saanut harrastaa lapsena ja oli huomannut jo silloin, etteivät kaikki olleet yhtä etuoikeutettuja. Melkein kaikki voivat kävellä tai juosta, mutta esimerkiksi jalkapallo- tai balettiharrastus vaatii perheeltä resursseja”, Kottila kertoo.

Tilaa palomieskalenteri tästä.

Mitä mieltä olet artikkelista?  

Edellinen artikkeliTarvitseeko lapsen oppia hiihtämään?
Seuraava artikkeliNäin saat orgasmin – tutkijan vinkit haastavat vanhat opit
JAA