Oletko koskaan miettinyt, miten miehet puhuvat raskaudesta? Askmen-sivustolla odottajat leimataan haiseviksi isojalkaisiksi naisiksi, joiden naama kukkii kuin kesäniitty.

Miehille suunnatulla Askmen-sivustolla käsitellään esimerkiksi autoja, rahaa ja tietysti naisia. Sivustolta löytyy myös varoittava artikkeli, jossa käsitellään raskauden tuottamia muutoksia naisvartaloon.

”Vaikka raskaus on ihmeellinen asia, siihen liittyy niin voimakkaita muutoksia, että ne saavat murrosiän näyttämään helpolta”, toimittaja Ryan Murphy kirjoittaa.

Murphy kehottaa lukemaan artikkelista, minkälaisia kauheita muutoksia vaimon kehossa saattaa ilmetä raskausaikana. 

Arpisia rintoja

Artikkelissa iloitaan ensin raskauden aiheuttamista muutoksista vaimon kuppikokoon. Murphy kuitenkin kippaa isojen tisujen ystävien päälle aimo annoksen jäätä. 

”Kaikki muutokset vaimon bikinitäytteisiin eivät ole toivottuja”, hän julistaa. 

Tämän jälkeen artikkeli ruotii rintojen värimuutoksia ja kuppikoon kasvusta aiheutuvia raskausarpia.

Pierupeffavaimoja 


Murphy muistuttaa, että raskaana olevat naiset piereskelevät kaksi kertaa enemmän kuin normaali-ihmiset. Suolistotoiminnan muutos johtuu progesteronin erityksestä. 

”Tämä hormoni vapauttaa vaimosi pehmeän lihaskudoksen suoliston liepeiltä ja näin ollen saa vaimosi kuulostamaan ja haisemaan siltä, että hän olisi tulossa chilinsyöntikilpailusta.”Kuolamonstereita 


Useat raskaana olevat kärsivät hormonimuutoksien aiheuttamasta liiallisesta kuolanerityksestä.

”Kaikkien miesten unelma on, että nainen kuolaa hänen päälleen. Ja niin juuri käykin, kun nainen on raskaana”, Murphy ilveilee.


Ällöttäviä isojalkoja 

Raskaana oleminen turvottaa. Turvotusta esiintyy kasvojen, käsien ja lopulta myös jalkojen seutuvilla. Jalkojen kohdalla turvotus johtaa usein siihen, että odottajan kenkäkoko kasvaa.

”Yleensä turvotus laskee naisen synnytettyä, mutta joillain naisilla jalka ei koskaan palaa alkuperäiseen kenkäkokoon”, Murphy selvittää.


Läikikkäitä avaruushirviöitä Raskaana nainen kylpee androgeenihormoneissa. Nämä hormonit puolestaan lisäävät rasvaisten yhdisteiden kehittymistä.

”Tämä saa vaimosi näyttämään paksuksi pamahtaneelta teiniltä”, Murphy kirjoittaa.

Raskaus aiheuttaa usein myös pieniä polyyppeja rintojen alle ja kainaloihin. Nämä johtuvat ihon liiallisesta kasvusta.

”Nämä läiskät eivät aina katoa synnytyksen jälkeen”, Murphy pelottelee miehiä.

Lähde: Askmen


Mitä mieltä olet artikkelista?  

JAA
Edellinen artikkeliMitä odotettavissa odottajalle?
Seuraava artikkeliImettäjät ovat villipetoja