Uuden Suomen bloggaaja Mikko Ahola on huolissaan naisten harjoittamasta seksivilpistä. Hänen mukaansa naiset huijaavat miehiltä sekä rahat että siittiöt.

Viimeksi päivitetty 13.9.2012

”Olisinpa vain jäänyt Riitan kanssa elämään, niin olisin päässyt halvemmalla”, Ahola kertoo seksiuhriksi joutuneen Pentti-nimisen miehen tilittäneen. 

Aholan mukaan nuoret naiset houkuttelevat uhkeilla rinnoillaan jo yhden perheen elättäneet miehet tekemään lisää lapsia ja maksamaan vielä toisen perheen kulungit. Näin oli Aholan sanojen mukaan käynyt myös Pentille.

Lue myös: Seksihalut menivät – ja mies niiden mukana  

Eeva tarjoaa omenaa

”Eeva tuli siihen niitä rintojaan esittelemään ja seksiä tarjoamaan. Erohan siitä tuli. Siirryttiin Eevan kanssa yhteen asumaan, ja pian paljastui sitten millaiseen ruljanssiin sitä taas joutui”, Ahola lainaa Penttiä.

Nuorelle naiselle ei riittänyt pelkkä vanhan miehen lempi. Lapset kuuluivat Eevan suunnitelmiin ja niitä myös tehtiin.

Lue myös: Vieläkö mies elättää perheen?

Päivähoito pelastaa

Helsingin Sanomien sunnutaisivujen esimies Laura Saarikoski ylistää kolumnissaan suomalaista päivähoitojärjestelmää. Hän huomioi, että Englannissa päivähoitoa käyttävät tyypillisesti vain suurituloiset perheet. Saarikosken mukaan mies on monissa englantilaisperheissä elättäjä.

”Pohjoismainen hyvinvointivaltio tasoittaa pelikenttää naisten eduksi. Jäämme äitiyslomalle, saamme lapsia, palaamme töihin. Meillä on kodin ulkopuolinen elämä, parisuhteen ulkopuoliset ajatukset, omat rahat ja niiden luoma valta”, Saarikoski kirjoittaa.

Saarikosken mukaan hyödyt koituvat myös miesten osaksi. Hän on lähtökohtaisesti eri linjoilla Aholan kanssa.

”Kunnallinen päivähoito helpottaa myös miesten arkea. Heidän ei tarvitse elättää perhettä, eivätkä naiset arvioi heitä sen perusteella, millainen elämä heillä on varaa tarjota.”

Teksti: Jarkko Uro
Kuva: Crestock

Lue myös:

Ensin työ, sitten lapset
Usein kuulee puhuttavan, ettei lapsia pidä hankkia opiskeluaikana. Kaikki vanhemmat eivät kuitenkaan jaa tätä mielipidettä.

Länsä oleva isä vauhdittaa lapsen menestystä
Lapsensa elämään ja kasvatukseen aktiivisesti osallistuvalla isällä on dramaattisia vaikutuksia lapsen kehitykseen ja elämään.

Totuus lasten saamisesta
Miten on: Kerrotko sinä, jo jonkin aikaa äitinä ollut, esikoistaan odottavalle ystävällesi, millaista elämä lapsen syntymän jälkeen oikeasti on?

Mitä mieltä olet artikkelista?  

Edellinen artikkeliSöpöä, herra presidentti
Seuraava artikkeliVideo: Voihan lapsivesi!
JAA