Kun perheeseen on tulossa vauva, saattaa ostoksien tekeminen riistäytyä käsistä. Mitä ihmeellisempi tavara voi tuntua vauvan kannalta tarpeelliselta. Tässä muutama esimerkki roinasta, jota ilman tulee varmasti toimeen.

Viimeksi päivitetty 9.2.2009

Vauvaperheen turhakkeet

Millaisia turhakkeita sinä olet raskauden tai tuoreen vanhemmuuden hurmiossa tullut ostaneeksi? Onko jokin turhana pitämäsi kapistus osoittautunutkin korvaamattomaksi? Kommentoi!

Tuttipullojen steriloija ja kuivausteline
 
Avent tarjoaa omille tuttipulloilleen mikrosterilisoija-nimiseksi laitteeksi tituleeratun muovirasian. Rasia ei toimi sähköllä, vaan se laitetaan mikroaaltouuniin tuttipullojen kanssa. Rasiassa syntyy tietysti vesihöyryä, joka tappaa vaikeissa paikoissa lymyilevät pahamaineiset pöpöt.
 
Höyrytyksen jälkeen syntyy uusi ongelma. Minne pullot voi laittaa kuivumaan? Onneksi hätä ei ole tämän näköinen. Aina voi nimittäin hankkia tuttipullojen kuivaustelineen. Silloin pulloilla on omat pikku tikut, joiden varassa kiikkua ja kuivua. Varsinainen kodinhoidon riemuvoitto
 
 
Lastenvaunumuhvi
 
Lastenhoito tuottaa kaikenlaisia pikku ongelmia, joihin vanhempien pitää keksiä ratkaisuja päivittäin. Yksi hyvin tyypillinen ongelma on se, että äidin lapaset eivät sovi lastenvaunujen värin kanssa yhteen. Miten ihmeessä tyylikkyyteen pyrkivä vanhempi kehtaa lähteä kaupungille lastenvaunujensa kanssa?
 
Lastenvaunumuhvi tuo ratkaisun ongelmaan. Muhvin kanssa lastenvaunuja voi työnnellä ilman hanskoja ja värisävyt sopivat takuuvarmasti kärryn kanssa yhteen.
 
 
Penkinlämmitin lapselle
 
Nykyajan autoilija on tottunut kaikkiin herkkuihin. Mutta entäpä lapsi? Jos vanhemmat saavat nauttia pakaroita hehkuttavasta penkinlämmittimestä, niin täytyyhän lapsenkin päästä osalliseksi kehityksen tuomiin etuihin.
 
Warmerz-lämmitin asennetaan lastenistuimen päälle. Lämmittimeen kuuluu hiiren näköinen laite, jolla lapsi voi itse säätää penkin lämpötilaa. Taaperot hyppivät jo tasajalkaa. Onhan säätäminen pikkulasten suosikkipuuhaa. Toisaalta säätämiseen saattaa löytyä muita motiiveja, kuin halu lämmittää takamustaan. Olisikohan oma pikkuauto sittenkin hauskempi näperreltävä takapenkillä?
 
 
Teksti: Jarkko Uro
 
 
Mitkä ovat teidän perheen huipputurhakkeet? Mikä turhuuskapine onkin osoittautunut yllättävän tarpeelliseksi? Kommentoi!
Mitä mieltä olet artikkelista?  

Edellinen artikkeliUnohda ryppyjen silotus raskausaikana
Seuraava artikkeliLapsiperhe vailla autoa
JAA