Jos pienokaisesi sairastuu, on hyvä olla Turvassa.

Julkaistu 7.2.2019

Terveydellä on valtava merkitys jokaisen arjessa. Eteesi voi tulla tilanteita, joissa esimerkiksi sairaus tai tapaturma asettaa sinut, perheesi ja taloutenne koetukselle. Henkilövakuutuksella voit varautua sairauden tai tapaturman aiheuttamiin yllättäviin kuluihin ja saat itsellesi mielenrauhaa.

Jos pienokaisesi sairastuu, on hyvä olla Turvassa. Kattavimman turvan saat, kun varaat lapsivakuutuksen jo raskausaikana. Silloin lapsesi on vakuutettu heti syntymästään lähtien, eikä korvausrajoituksia tule lapsen aiemmista sairauksista.

Junioriturva Plus -vakuutuksen ja TaskuTurva-mobiilisovelluksen avulla lapsesi lääkärikäynnit hoituvat vaivattomasti: Näytät sovellusta hoitolaitoksen kassalla eikä erillistä korvaushakemusta tarvitse täyttää. Maksat vain mahdollisen omavastuun ja loppulasku lähtee suoraan Turvaan. Ja te voitte keskittyä paranemiseen.

Turva tarjoaa nyt nämä henkilövakuutukset -50%

Junioriturva Plus – lapsivakuutus, lapsen tapaturmavakuutus, lapsivakuutuksen varaus, aikuisen sairauskuluvakuutus, täysajan tapaturmavakuutus ja jatkuva matkavakuutus. Alennuksen saa ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta 14.2.2019 alkaviin yksityishenkilön vakuutuksiin.

Tarjous koskee uusia henkilövakuutuksia ja turvanvaihtoja, kun vanha vakuutus muutetaan uuteen. Kampanja ei ole voimassa verkkokaupassa, joten poikkea Turvan toimistolla, pyydä tarjous puhelimitse soittamalla numeroon 01019 5110, sähköpostitse osoitteesta tarjouspyynnot(ät)turva.fi tai täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen Turvan verkkosivuilla.

Hyödynnä tarjous tästä linkistä!

Mitä mieltä olet artikkelista?