Lapsen nenä valuu, kuume nousee, yskä valvottaa. Pienokainen itkee oloaan, eivätkä kyyneleet ole itseltäkään kaukana. Onkohan se korvatulehdusta? Lapsivakuutus mahdollistaa nopeamman hoitoonpääsyn, sillä se korvaa myös yksityisellä lääkäriasemalla annetun hoidon.

Viimeksi päivitetty 25.5.2020

Tutkimusten mukaan suomalainen alle 3-vuotias lapsi sairastaa vuodessa keskimäärin vajaa kymmenen hengitystieinfektiota. Jokaisen taudin kohdalla ei välttämättä lääkärin apua tarvita, mutta silloin, kun oireet viittaavat esimerkiksi korvatulehdukseen, ei tee mieli odotella vastaanotolle pääsyä.

TaskuTurva nopeuttaa asiointia

Vakuutusyhtiö Turvalla on lapsivakuutuksen lisäksi mobiilisovellus, TaskuTurva, joka helpottaa lapsiperheen arkea. Mobiilisovelluksesta löydät lähimmän hoitolaitoksen, jonka kanssa Turva tekee yhteistyötä.

Lääkärin vastaanotolla asiointi tapahtuu sovelluksen avulla vaivattomasti: sovellusta näytetään hoitolaitoksen kassalla ja lääkärilasku lähtee suoraan Turvaan. Maksat vain mahdollisen omavastuun (kerran kalenterivuodessa). Asia on sillä selvä, eikä edes korvaushakemusta tarvitse täyttää. Voitte lapsen kanssa keskittyä paranemiseen.

Vakuutus kannattaa ottaa jo raskausaikana

Kattavimman lapsivakuutuksen saat, kun otat sen jo raskausaikana. Tällöin puhutaan vakuutusvarauksesta. Vakuutus on voimassa heti lapsen syntyessä, eikä vakuutukseen tule terveydentilaan liittyviä korvausrajoituksia.

Vakuutuksen voit hankkia, kun laskettuun synnytysaikaan on 1–5 kuukautta. Varattu lapsivakuutus muuttuu automaattisesti Junioriturva Plus –vakuutukseksi lapsen syntymähetkellä.

Tutustu Turva lapsivakuutukseen ja TaskuTurva-sovellukseen osoitteessa turva.fi/lapsi

Mitä mieltä olet artikkelista?