Oletko raskautesi alkuvaiheessa, ja haluat jakaa tuleviin kuukausiin liittyvät hetket viikko viikolta suomalaisille naisille? Vau.fi etsii uutta raskausbloggaajaa, jonka kanssa pääsisimme kulkemaan tätä ihmeellistä matkaa!

Julkaistu 13.9.2018   -   Päivitetty 13.9.2018

Vau.fi on suomalainen raskauteen, pieniin lapsiin ja äitiyteen keskittynyt verkkosivusto, jonka sivut kerävät kymmeniä tuhansia kävijöitä joka viikko. Etsimme sivuillemme uutta, raskautensa alkuvaiheessa olevaa bloggaria, joka kirjoittaisi raskausmatkastaan lukijoillamme.

Palkkaa tai palkkioita kirjoituksista emme maksa, mutta takaamme näkyvyyden tekstistäsi kiinnostuneen yleisön parissa, tiimin tukenasi kirjoituspulmien yllättäessä ja lupauksen hoitaa blogin teknisen puolen. Käy kurkkaamassa olemassa olevia blogejamme sivulla vau.fi/blogit, niin saat hyvän käsityksen blogeistamme.

Sinun ei tarvitse olla ”tekninen velho”, vaan riittää, että lähetät tekstisi (ja mahdollisen kuvan/kuvat) meille kerran viikossa – me huolehdimme julkaisemisesta ja jakelusta kanavissamme.

Sinä voit olla kuka tahansa: ensiodottaja tai suurperheen äiti, kaksosten odottaja, pitkään hedelmöityshoitojen kanssa kanssa kamppaillut, vahingossa raskautunut tai omasta mielestäsi ”aivan tavallinen odottaja”. Pääasia on, että haluaisit kertoa tarinasi – joko nimellä tai nimimerkillä.

Kirjoita lyhyesti omasta tilanteestasi, hieman taustastasi ja kerro myös se, millä raskausviikolla olet. Lähetä sähköpostia osoitteeseen hanna.roihuvaara@vau.fi

Haku on auki 1.10.2018 asti, mutta mikäli oikea henkilö löytyy nopeammin, saatamme sulkea haun jo aikaisemmin.

Tervetuloa mukaan vau.fi -perheeseen!

-Hanna

Mitä mieltä olet artikkelista?  

Edellinen artikkeliRaskaus ja seksi – ja rakkaus!
Seuraava artikkeliNäin voit itse vaikuttaa synnytyksen käynnistymiseen
JAA