adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

ARVIOI LAPSESI PÄIVITTÄINEN LIIKUNTAMÄÄRÄ:

Lapsesi ei liiku riittävästi!

 

Riittävä liikkuminen on tärkeää. Se pienentää lapsen riskejä elintapasairauksiin. Vauhdikas liikkuminen myös parantaa lapsen älyllistä suoriutumista. On myös havaittu, että vähän liikkuvat lapset eivät ystävysty toisten lasten kanssa koulussa yhtä helposti kuin enemmän liikkuvat lapset. Lue liikuntatieteiden tohtori Arto Laukkasen haastatteluun perustuvia huomioita siitä, miten lapsen liikkumismäärää voi kasvattaa. Laukkanen on ollut mukana laatimassa alle kouluikäisten lasten fyysisen aktiivisuuden suosituksia. 

HUOM! Testi on karkea arvio lapsen päivittäisestä liikuntamäärästä. Testissä ei ole mukana kaikki mahdolliset liikuntatavat. Päiväkodeissa ja kouluissa on myös eroja, joten lapsi saattaa liikkua huomattavasti enemmän tai jonkin verran vähemmän kuin mitä testi ilmoittaa.
Päiväkoti- ja kouluikäisten liikuntasuositukset eroavat hieman. Tässä testissä sovelletaan alle kouluikäisten lasten liikuntasuosituksia. 

Lisää testejä:

Arvioi lapsesi aikuispituus

Testaa, kuinka pitkäksi lapsesi kasvaa.

     

Mikä laulu lapsesi on?

Jos lapsesi olisi laulu, mikä kappale hän olisi? Testaa ja kuuntele kappale!

   

Tykkää Vau.fi:stä Facebookissa. Saat parhaat raskaus- ja kasvatusaiheiset artikkelit suoraan uutisvirtaasi.


Päivitetty 10.10.2016
ILMOITUS
adx.adform.net/adx/?mid=151193&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151199&mkw=KEYWORDPäätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun