adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

ARVIOI LAPSESI PÄIVITTÄINEN LIIKUNTAMÄÄRÄ:

Ole ylpeä! Lapsesi liikkuu todella paljon!

 

Antamiesi vastausten perusteella lapsesi ylittää kirkkaasti päivittäisen liikuntasuosituksen. Lapsesi korjaakin itselleen merkittävän osan liikunnan kautta saatavista terveyshyödyistä. Hän on myös oppinut liikunnallisen elämäntavan. Kiitä itseäsi tästä! 

Lapsesi runsas liikkuminen pienentää hänen riskejä elintapasairauksiin. Vauhdikas liikkuminen myös parantaa lapsen älyllistä suoriutumista. On myös havaittu, että paljon liikkuvat lapset ystävystyvät koulussa toisten kanssa helpommin kuin lapset, jotka liikkuvat vähän.

HUOM! Testi on karkea arvio lapsen päivittäisestä liikuntamäärästä. Testissä ei ole mukana kaikki mahdolliset liikuntatavat. Päiväkodeissa ja kouluissa on myös eroja, joten lapsi saattaa liikkua huomattavasti enemmän tai jonkin verran vähemmän kuin mitä testi ilmoittaa. Päiväkoti- ja kouluikäisten liikuntasuositukset eroavat hieman. Tässä testissä sovelletaan alle kouluikäisten lasten liikuntasuosituksia. 

Lisää testejä:

Arvioi lapsesi aikuispituus

Testaa, kuinka pitkäksi lapsesi kasvaa.

     

Mikä laulu lapsesi on?

Jos lapsesi olisi laulu, mikä kappale hän olisi? Testaa ja kuuntele kappale!

   

Tykkää Vau.fi:stä Facebookissa. Saat parhaat raskaus- ja kasvatusaiheiset artikkelit suoraan uutisvirtaasi.


Päivitetty 10.10.2016
ILMOITUS
adx.adform.net/adx/?mid=151193&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151199&mkw=KEYWORDPäätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun