Olet täällä: Testit

Testejä vanhemmille

Kokeile testikonetta!

Oletko kärsivällinen vai kiihkeä vanhempi? Mikä on sinulle sopiva lapsiluku? Epäiletkö olevasi raskaana? Kuinka monta lasta saat? Onko lapsesi valmis potalle? Tee kaikki 20 testiä niin tiedät melkein kaiken!


Odotatko tyttöä vai poikaa? Testi paljastaa!

Taustatekijöiden ja raskausoireiden perusteella voidaan selvittää onko odottajalla suurempi mahdollisuus saada tyttö vai poika. Tee testi, niin tiedät kumpaan suuntaan oma mahasi on kallellaan.

Lue lisää

Oletko isä vai äiti? Testi paljastaa vanhemmuutesi sukupuolen

Isä on isä ja äiti on äiti vaikka voissa paistaisi. Näin sitä saattaisi luulla, mutta monessa perheestä löytyy isällisiä äitejä ja äidillisiä isejä. Oletko sinä isä vai äiti? Saat asiaan varmuuden ainoastaan tekemällä Vau.fi:n testin.

Lue lisää

Mikä auto olet isänä? Testi kertoo!

Isyys on moninaista kuin öljyjalostamon kemikaalikirjo. Jokaisella isällä kun on oma korimallinsa, sylinterimääränsä ja hevosvoimansa. Mikä auto on miehiään sinun lastesi isä? Teetä hänellä tämä testi, niin tiedät!

Lue lisää

Mikä muotitalo olet äitinä? Tee testi!

Kaikki tietävät, että äitiys on yhtä moninaista ja kirjavaa kuin huippumuoti. Erilaisia äitejä on yhtä paljon kuin vaatteita kaupassa. Mutta mikä muotitalo sinä olet äitinä? Älä pohdi enää, vaan tee testi, niin tiedät.  

Kaikki tietävät, että äitiys on yhtä moninaista ja kirjavaa kuin huippumuoti. Testaa, mikä muotitalo sinä olet äitinä?

Millainen vanhempi olet?

Millainen on sinun vanhemmuutesi ydin? Olitpa vielä vanhempi tai et, tee tämä testi niin tiedät!

Lue lisää

RASKAUSTESTI: Olenko raskaana?

Epäiletkö, että voisit olla raskaana? Vau.fi:n uusi interaktiivinen raskaustesti mittaa raskausoireittesi vakavuuden. Testi pystyy päättelemään vastaustesi pohjalta, kuinka todennäköisesti olet raskaana. Voit halutessasi jakaa raskaustestisi tuloksen Facebookiin. Uskallatko jo paljastaa vai haluatko pitää asian vielä salaisuutena? 

Tee testi!

Testaa raskausajan riskisi – oletko hyvä koti sikiölle?

Äiti on sikiön ensimmäinen elinympäristö. On hyvin merkityksellistä lapsen tulevan terveyden kannalta, minkälainen tämä ympäristö on. Testaa, aiheuttaako omat elintapasi sikiölle turhia riskejä.

Lue lisää

Minkälainen mummo olet? Testi kertoo!

Lastenlapset ovat mummon aarre – lastenlapsilleen mummo kultaakin kalliimpi. Millainen mummo sinä olet? Sen saat selville tekemällä tämän testin.

Myös mummoudesta haaveileville.

Erehtymätön isyystesti: oletko lapsesi isä?

Puputtaako pilttisi pelkkiä soseita, kun sinä vedät samaan aikaan silavaa nassuun. Älä mieti turhia, vaan tee erehtymätön isyystesti.

Mies! Onko vauvasi epäilyttävän erilainen kuin sinä?

Minkälainen seksielämä sinulla on?

Kuinka usein ja kenen aloitteesta? Entäpä fantasiat? Oletko vaaniva villipeto vai onko seksielämässänne meneillään jääkausi? Testaa seksielämäsi todellinen tila.

Lue lisää

Minkälainen nimeäjä olet?

Lapsesi kantaa sinun hänelle antamaa nimeä todennäköisesti koko elämänsä. Ennen kuin päätät lapsesi nimestä, testaa oletko nimeäjänä kokeilunhaluinen, konservatiivinen vai keskitien kulkija.

Lue lisää

TESTI: Viilipytty vai hermokimppu?

Oletko vanhempana viilipytty vai kuumakalle? Miten reagoit esimerkiksi, kun takapenkin pikkuväki tappelee kielloistasi huolimatta? Tai kun taapero päättää viskoa jugurtit ympäri keittiötä sen sijaan että lusikoisi sen kiltisti suuhunsa? Tee testit niin tiedät, kuinka kärsivällinen vanhempi olet!

Lue lisää

Oletko raskaana?

Haluatko tietää oletko raskaana vai et? Älä luota kemiallisiin raskaustestereihin, vaan ota Vau.fi:n kaiken paljastava raskaustesti.

Lue lisää

Oletko kärryillä raskautesi etenemisestä?

Raskaana oleva keho antaa erilaisia viestejä. Tee testi ja kokeile, oletko perillä oman kehosi käymästä kirjeenvaihdosta. Lue lisää

Minkä ikäiset lapset sopivat sinulle parhaiten?

Oletko vauvaihmisiä? Vai sopivatko suloiset taaperot sinulle paremmin? Tee testi ja selvitä, milloin sinun vanhemmuutesi puhkeaa kukkaan.

Tee testi!

Tunnetko imetyksen salat?

Oletko imetyksen asiantuntija vai vasta aloittelija? Tällä testillä voit selvittää, miten hyvin imetysasiat ovat sinulla hallussa. Lue lisää

Ammattiäiti vai uramamma?

Onko äitiys unelma-ammattisi vai oletko enemmän uranainen? Viihdytkö paremmin hiekkalaatikon laidalla kuin kokouksissa? Jos et vielä tiedä vastausta, tee Vau.fi:n testi ja hämmästy tuloksesta!

Lue lisää

Oletko supervanhempi?

Pistätkö aina kaiken – ja ehkä vähän supervoimiakin – peliin lastesi tähden vai uskotko perusvanhemmuuteen ilman sankarin viittoja ja yliluonnollisia voimia? Paljastuvatko arkivaatteidesi alta vauhtitrikoot? Jos et vielä tiedä, selvitä asia kaikkitietävällä Vau.fi:n testikoneella!

Lue lisää

TESTAA: Oletko tunne- vai järkivanhempi?

Oletko tunteileva tuulispää vai järkevä jääpuikko? Miten reagoit, jos kuulet lapsesi tehneet jotain luvatonta? Millä tavalla osoitat lapsellesi, että välität hänestä? Ota selvää vanhemmuutesi laadusta vastaamalla näihin ja muutamaan muuhun kysymykseen.

Lue lisää

TESTAA: Kesto- vai kertavaipat?

Taloudellista säästöä kestovaipoista? Ekologista ajattelua? Vai sittenkin helppoja ja käteviä valmisvaippoja? Ennen kuin päätät, tee testi ja tarkista, millainen vaippailija olet.

Lue lisää

Millainen synnytys sopii sinulle?

Kotona kynttilänvalossa vai sairaalan loisteputkien turvallisessa loisteessa? Perheen kesken vai lääkäreiden ja hoitajien ympäröimänä? Testaa, millainen synnytys sopii sinulle parhaiten.

Lue lisää

Oletko valmis uudelle vauvalle?

Vauvat on niin suloisia ja ne tuoksuvat ihanalle. Mutta onko siinä tarpeeksi syytä ryhtyä toisen lapsen tekoon? Oletko oikeasti valmis?

Tee testi, niin tiedät.

Minkälainen lapsi sopii sinulle?

Oletko itse rauhallinen tuumailija, mutta lapsesi eloisa rasavilli? Ehkäpä lapsesi on herkkä ja hiljainen, kun taas itse olet räväkkä papupata? Lapset ovat erilaisia. Niin ovat myös aikuiset. Toisinaan vanhemmille syntyy lapsia, jotka eivät laisinkaan sovi heidän luonteenlaadulleen. Tee testi, ja totea, minkälainen lapsi sinulle sopii.

Toisinaan vanhemmille syntyy lapsia, jotka eivät laisinkaan sovi heidän luonteenlaadulleen. Tee testi, ja totea, minkälainen lapsi sinulle sopii.

TESTAA: Oletko valmis vanhemmuuteen?

Oletko valmis heräämään 10 kertaa yössä? Miten haluat viettää viikonloppusi? Nämä ja seitsemän muuta kiperää kysymystä paljastavat, oletko valmis vanhemmaksi.

Oletko valmis vanhemmuuteen? Testi kertoo sen!

Kuinka monta lasta sinun kannattaa hankkia – testi selvittää!
Odotatko tyttöä vai poikaa? Testi paljastaa!
Oletko isä vai äiti? Testi paljastaa vanhemmuutesi sukupuolen
Mikä auto olet isänä? Testi kertoo!
Mikä muotitalo olet äitinä? Tee testi!
Mikä elementti olet?
Millainen vanhempi olet?
Minkä satuklassikon päätähti olet?
Mikä kukka ilmentää vanhemmuuttasi?
RASKAUSTESTI: Olenko raskaana?
Testaa raskausajan riskisi – oletko hyvä koti sikiölle?
Minkälainen mummo olet? Testi kertoo!
Erehtymätön isyystesti: oletko lapsesi isä?
Onko lapsellasi valmiudet kuivaksi oppimiseen? Tee testi!
Minkälainen kummi olet? Testi paljastaa!

 

 Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.