Testejä vanhemmille

Kokeile testikonetta!

Oletko kärsivällinen vai kiihkeä vanhempi? Mikä on sinulle sopiva lapsiluku? Epäiletkö olevasi raskaana? Kuinka monta lasta saat? Onko lapsesi valmis potalle? Tee kaikki 20 testiä niin tiedät melkein kaiken!


TESTI: Viilipytty vai hermokimppu?

Oletko vanhempana viilipytty vai kuumakalle? Miten reagoit esimerkiksi, kun takapenkin pikkuväki tappelee kielloistasi huolimatta? Tai kun taapero päättää viskoa jugurtit ympäri keittiötä sen sijaan että lusikoisi sen kiltisti suuhunsa? Tee testit niin tiedät, kuinka kärsivällinen vanhempi olet!

Lue lisää

Oletko raskaana?

Haluatko tietää oletko raskaana vai et? Älä luota kemiallisiin raskaustestereihin, vaan ota Vau.fi:n kaiken paljastava raskaustesti.

Lue lisää

TESTAA: Mikä on sinulle sopiva lapsiluku?

Ehkä tiedät, kuinka monta lasta haluat. Mutta kuinka monta lasta sinun kannattaisi hankkia?

Tee testi niin tiedät, oletko luonteeltasi suurperheen emo vai yhden piltin äiti.

Oletko kärryillä raskautesi etenemisestä?

Raskaana oleva keho antaa erilaisia viestejä. Tee testi ja kokeile, oletko perillä oman kehosi käymästä kirjeenvaihdosta. Lue lisää

Minkä ikäiset lapset sopivat sinulle parhaiten?

Oletko vauvaihmisiä? Vai sopivatko suloiset taaperot sinulle paremmin? Tee testi ja selvitä, milloin sinun vanhemmuutesi puhkeaa kukkaan.

Tee testi!

Tunnetko imetyksen salat?

Oletko imetyksen asiantuntija vai vasta aloittelija? Tällä testillä voit selvittää, miten hyvin imetysasiat ovat sinulla hallussa. Lue lisää

TESTAA: Minkälainen vanhempi olet?

Määräätkö sinä lapsesi kaapin paikan vai pomottaako piltti sinua mennen tullen? Tee testi ja selvitä, millainen vanhempi olet.
Oletko vanhempana tiukkis vai pehmo?

TESTAA: Oletko isä vai äiti?

Oletko koskaan miettinyt, kuvastaako kasvatusmenetelmäsi isällistä vai äidillistä linjaa? Lapsesi kaatuu opetellessaan ajamaan pyörällä, mitä teet? Vastaa tähän ja kahdeksaan muuhun kiperään kysymykseen ja löydä vanhemmuutesi sisäinen sukupuoli!

Lue lisää

Minkälainen nimeäjä olet?

Lapsesi kantaa sinun hänelle antamaa nimeä todennäköisesti koko elämänsä. Ennen kuin päätät lapsesi nimestä, testaa oletko nimeäjänä kokeilunhaluinen, konservatiivinen vai keskitien kulkija.

Lue lisää

Minkälainen seksielämä sinulla on?

Kuinka usein ja kenen aloitteesta? Entäpä fantasiat? Oletko vaaniva villipeto vai onko seksielämässänne meneillään jääkausi? Testaa seksielämäsi todellinen tila.

Lue lisää

Ammattiäiti vai uramamma?

Onko äitiys unelma-ammattisi vai oletko enemmän uranainen? Viihdytkö paremmin hiekkalaatikon laidalla kuin kokouksissa? Jos et vielä tiedä vastausta, tee Vau.fi:n testi ja hämmästy tuloksesta!

Lue lisää

Oletko supervanhempi?

Pistätkö aina kaiken – ja ehkä vähän supervoimiakin – peliin lastesi tähden vai uskotko perusvanhemmuuteen ilman sankarin viittoja ja yliluonnollisia voimia? Paljastuvatko arkivaatteidesi alta vauhtitrikoot? Jos et vielä tiedä, selvitä asia kaikkitietävällä Vau.fi:n testikoneella!

Lue lisää

Odotatko tyttöä vai poikaa? Testi selvittää!

Haluatko tietää, odotatko tyttöä vai poikaa? Ikiaikaiseen tietoon perustuvalla testillä saat luotettavan tuloksen vauvamahasi sukupuolisesta sisällöstä. Tee testi nyt!

Haluatko tietää, odotatko tyttöä vai poikaa? Tee testi nyt!

TESTAA: Oletko tunne- vai järkivanhempi?

Oletko tunteileva tuulispää vai järkevä jääpuikko? Miten reagoit, jos kuulet lapsesi tehneet jotain luvatonta? Millä tavalla osoitat lapsellesi, että välität hänestä? Ota selvää vanhemmuutesi laadusta vastaamalla näihin ja muutamaan muuhun kysymykseen.

Lue lisää

TESTAA: Kesto- vai kertavaipat?

Taloudellista säästöä kestovaipoista? Ekologista ajattelua? Vai sittenkin helppoja ja käteviä valmisvaippoja? Ennen kuin päätät, tee testi ja tarkista, millainen vaippailija olet.

Lue lisää

Millainen synnytys sopii sinulle?

Kotona kynttilänvalossa vai sairaalan loisteputkien turvallisessa loisteessa? Perheen kesken vai lääkäreiden ja hoitajien ympäröimänä? Testaa, millainen synnytys sopii sinulle parhaiten.

Lue lisää

TESTAA: Onko lapsesi valmis potalle?

Oletko epävarma siitä, onko oikea aika aloittaa pottatreenit? Tee testi vastaamalla kahdeksaan kysymykseen ja totea lapsesi pottavalmius.

Lue lisää

Oletko valmis uudelle vauvalle?

Vauvat on niin suloisia ja ne tuoksuvat ihanalle. Mutta onko siinä tarpeeksi syytä ryhtyä toisen lapsen tekoon? Oletko oikeasti valmis?

Tee testi, niin tiedät.

Minkälainen lapsi sopii sinulle?

Oletko itse rauhallinen tuumailija, mutta lapsesi eloisa rasavilli? Ehkäpä lapsesi on herkkä ja hiljainen, kun taas itse olet räväkkä papupata? Lapset ovat erilaisia. Niin ovat myös aikuiset. Toisinaan vanhemmille syntyy lapsia, jotka eivät laisinkaan sovi heidän luonteenlaadulleen. Tee testi, ja totea, minkälainen lapsi sinulle sopii.

Toisinaan vanhemmille syntyy lapsia, jotka eivät laisinkaan sovi heidän luonteenlaadulleen. Tee testi, ja totea, minkälainen lapsi sinulle sopii.

TESTAA: Oletko valmis vanhemmuuteen?

Oletko valmis heräämään 10 kertaa yössä? Miten haluat viettää viikonloppusi? Nämä ja seitsemän muuta kiperää kysymystä paljastavat, oletko valmis vanhemmaksi.

Oletko valmis vanhemmuuteen? Testi kertoo sen!

 

 

Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.