adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

olenko raskaana?

Miltä positiivinen raskaustesti näyttää?

 Shutterstock

Perinteiseen liuskatestiin ilmestyvä kontrolliviiva on monesti tummempi kuin itse tuloksesta kertovaan viivanpaikkaan piirtyvä viiva. Väri tummenee istukkahormonin määrän kasvaessa, yksilöllisesti. Myös vaalea viiva tarkoittaa siis positiivista testiä! Katso VAU foorumin tuoreiden odottajien testikuvat täältä!

Laskettu aika tammikuussa 2017 -ryhmän kirjoittajat esittelevät ilouutisen tuoneita testejään. Moni ensikertalainen on huolissaan raskaustestin luotettavuudesta. Haalea viiva voi tuoda epävarman olon, mutta myös haalea viiva eli niin sanottu haamu kertoo positiivisesta tuloksesta.

Nimimerkillä Otuski kirjoittava odottaja on saanut haalean mutta selvän viivan:

"Testinä Predictor express (näyttää 99% varman tuloksen kuukautisten oletettuna alkamispäivänä). Viiva ilmestyi testiajalla", Otuski kirjoittaa.

Otuski kertoo tehneensä testin ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää ja suunnittelee tekevänsä uuden testin, kun kuukautiset ovat myöhässä.

Artikkeli jatkuu ilmoituksen jälkeen
adx.adform.net/adx/?mid=151192&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151198&mkw=KEYWORD

Raskaustestin viiva tummenee sitä mukaa kun hCG:n eli istukkahormonin määrä nousee. Veramillon testissä viiva on jo yhtä tumma kuin kontrolliviiva:

"Apteekin oma testi, rv 4+5 oli tuolloin menossa", Veramillo kertoo.

Toisaalta joskus viiva ei tummene, vaikka kuukautisten odotetusta alkamispäivästä olisi jo kulunut aikaa.

"Mun sisko ei koskaan saanut toista odottaessa edes kunnollisia plussia testiin, eli huoli pois", Pikkuinenmyy86 toteaa.

Oletko jo löytänyt oman lasketun ajan ryhmäsi? Tule juttelemaan samaan aikaan odottavien kanssa: Lasketun ajan ryhmät!Päivitetty 22.11.2016
ILMOITUS
adx.adform.net/adx/?mid=151193&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151199&mkw=KEYWORD

Lue myösLue myös

Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun