adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD


Huippupalkintoja joka kuukausi!

Liittymällä osallistut lisäksi Vaukirjan ja Vau.fi:n yhteiseen arvontaan, jossa joka kuukausi arvotaan BabyBjörn-rintareppu, Stokke® Bounce ‘n’ Sleep, Medela Swing -rintapumppu, Jovi Io -matkaratas sekä 10 Vaukirjan kirjaa. Viimeisimmän arvonnan voittajat.

 

 

Pieni tervetuliainen

Saat pienen tervetuliaisen, Vauvan syntymä -oppaan. Opas on tuhti tietopaketti synnytyksestä ja siihen valmistautumisesta. Oppaita lähetetään noin 4–6 viikon välein.

 

Räätälöityä tietoa

Jäsenenä saat myös oman sivun, jolta löydät omaan tilanteeseesi sopivaa tietoa raskauden etenemisestä ja lapsen kehityksestä. Voit lisäksi halutessasi tilata raskauttasi tai lapsesi kehitystä seuraavan uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi.

 

Vertaistukea ja uusia tuttuja foorumilla

Vau.fi:n foorumia ei turhaan kehuta kilttien ihmisten kohtaamispaikaksi. Meillä ei ilkeillä vaan tuetaan ja kannustetaan.  Liity mukaan kivaan porukkaan!

adx.adform.net/adx/?mid=151192&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151198&mkw=KEYWORD

Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun