adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

Onko vaippa märkä – katso Twitteristä!

Tältä näyttää TweetPee-pissa-anturi.

Tältä näyttää TweetPee-pissa-anturi. 

Uusi TweetPee iPhone-sovellus lähettää viestin kännykkääsi, kun lapsi pitää vaihtaa kuiviin. Brasiliassa julkaistu sovellus on saatavilla ainoastaan portugaliksi. Pitäisikö sovellus kääntää suomeksi?

Brasilian vaippamarkkinoilla lorisee. Huggies-vaippafirma on julkaissut vaipan kosteutta seuraavan iPhone-sovellutuksen. TweetPee-sovellus twiittaa vanhemmalle, kun vauvan vaippa on märkä.

Teknologian ystävien pettymykseksi sovellutuksesta ei ole saatavilla kuin portugalinkielinen versio.Sovellus vaatii toimiakseen pissa-anturin, joka aistii vaipasta kosteuden. Pikkulinnun näköinen anturi asennetaan vaipan etumukseen.

Kosteuden tunnistamisen lisäksi ohjelma laskee kotitaloudessa olevat vaipat. Jos vaipat alkavat käydä vähiin, ohjelma kehottaa ostamaan lisää vaippoja.
ILMOITUS
adx.adform.net/adx/?mid=151193&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151199&mkw=KEYWORD

Lähetä kommentti
 
 
 
 
merkkiä jäljellä
Kommentteja yhteensä: 0


Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun