Vinkit miehille: Näin kellistät synnyttäneen naisen

Lomailu tekee terää seksielämälle. (Kuva: Shutterstock)

Lomailu tekee terää seksielämälle. (Kuva: Shutterstock)

Raskauden jälkeen seksi saattaa tippua naisen priorisointilistan kärjestä. Miehen ei kuitenkaan tarvitse seisoskella tumput suorana. Lue jutusta vinkit, kuinka mies saa synnyttäneen naisen jälleen innostumaan lemmenleikkeistä.

Tulostettava versio

Askmen.com kysyi viideltä naiselta, mitä mies voi tehdä seksielämän edistämiseksi. Neuvot olivat seuraavat:

Kehu seksikkääksi

Monet naiset kokevat itsensä epäseksikkääksi synnytyksen jälkeen. Vinksahtanut ajattelutapa ei ole omiaan herättämään seksihaluja.

Miesten kannattaakin kehua puolisoaan. On miehen vastuulla saada nainen uskomaan, että epäseksikkyys on ainoastaan naisen omien korvien välissä.

”Minun mieheni sanoo, että olen kaunis, vaikka näytän omasta mielestäni todella hirveältä. Hän sanoo, että tuntee minuun vielä enemmän vetoa kuin silloin kuin tavattiin. Hän saa minut pitämään itseäni haluttavana ja näin ollen olen innokkaampi harrastamaan seksiä”, Anne, 35, kertoo.

Lue myös: Seksiä synnytyksen jälkeen

Artikkeli jatkuu ilmoituksen jälkeen

Emäntä ulos talosta

Talo on monille tuoreille äideille enemminkin työmaa kuin koti. Jokainen huone muistuttaa jostain tekemättömästä epäkiitollisesta tehtävästä. Tällaisessa tilassa saattaa olla hyvin vaikea virittäytyä lemmekkääseen tunnelmaan.

Miehiä neuvotaankin viemään äiti ulos talosta. Haastatellut naiset pitävät viikonlopun mittaista minilomaa lapsiperhearjesta erityisen hyvänä ratkaisuna. Irtiotto auttaa paria löytämään heidän romanttisen suhteen uudelleen.

Jos kuitenkin lomailu on syystä tai toisesta mahdotonta, antaa Askmen-sivusto myös suoraviivaisemman neuvon miehille: Juota naisesi humalaan! Se toimii nopeammin kuin lomailu.

Lue myös: Isät kaipaavat lisää seksiä

Hurmaa isyydellä

”Monille äideille ei ole mitään niin seksikästä kuin puoliso, joka on aktiivisesta mukana lapsista huolehtimisessa”, Jennifer, 26, kertoo.

Lehti muistuttaa, että on epärealistista olettaa naisen jaksavan harrastaa seksiä, jos hän huolehtii yksin kaikista arjen askareista.

Vauvaperheen isille onkin tarjolla helposti toteutettava konsti saada nainen parempaan seksivireeseen: Hoida osa yöheräämisistä. Jos nainen nukkuu vain muutaman tunnin yössä, ei seksin harrastamisesta tule yhtään mitään.

Lue myös: Viisi rakkauden kieltä

Heti sänkyyn, jos haluttaa!

Vanhemmuus tekee intohimoisesta seksistä hankalaa. Silloin kuin toista haluttaisi, toinen on väsynyt. Siksi Askmen.com kehottaakin hyppäämään vällyjen väliin heti, kun molemmilla on seksihaluja.

Ei ole väliä, mitä kello on. Jos yökitisijä nukahtaa pitkän nukutusrumban jälkeen neljältä aamuyöllä, saattaa olla juuri se oikea hetkiä heittäytyä viettien viemiksi.

Lähde: Askmen

ILMOITUS

etusivulla nyt


Lähetä kommentti
 
merkkiä jäljellä
Kommentteja yhteensä: 0

 

 

Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.