Olet täällä: Perhe

Perhe


Kasvatus

Miten asettaa lapselle rajoja? Millainen on lapseni temperamentti? Kumpi parempi, kotihoito vai päiväkoti? Entä kun oma pinna palaa? Yhtä oikeaa tapaa kasvattaa lapsensa ei ole.

Lue lisää

Parisuhde

Kun lapsi tulee taloon, parisuhde muuttuu väistämättä. Muutoksesta puhutaan usein kielteiseen sävyyn ja varoitellaan pariskuntia tulevista vaikeuksista. Haasteiden lisäksi uusi pieni ihminen tuo kuitenkin mukanaan valtavasti iloa ja rikkautta.

Lue lisää

Meidän perheessä

Ynnätään yhteen kaikki perheet ja katsotaan, millaisia ominaisuuksia perheellä on keskimäärin. Saadaan "normaali keskivertoperhe". Oikeastihan kaikki perheet ovat erilaisia, normaaleja, tavallisia ja kummallisia kukin tavallaan. Perheessä-sarjassa kurkistetaan iloisenkirjavaan suomalaiseen perheeseen.
Lue lisää

Matkustus

Linja-autossa on tunnelmaa, kiskot vievät vaikka minne ja takapenkillä ei koskaan tapella! Vai miten se meni? Lasten kanssa matkustaminen voi olla tosi kivaa, lue miten.

Lue lisää

Vanhemmuus

Vanhemmuus on monelle paljon rasittavampaa – ja paljon, paljon antoisampaa – kuin etukäteen on millään ollut mahdollista kuvitella. Millainen vanhempi sinä olet? Miten vanhemmuus on muuttanut sinua? Artikkelikokoelmassa monipuolisia näkökulmia vanhemmuuteen.

Lue lisää

Yhteiskunta

Lapsen kasvattamiseen tarvitaan koko kylä, sanotaan. Kylän, yhteiskunnan päätökset vaikuttavat perheiden ja lasten hyvinvointiin monella suoralla ja epäsuoralla tavalla. Juttuja lapsista ja perheistä osana yhteiskuntaa.

Lue lisää

Huvin vuoksi

Lasten kanssa voi tehdä vaikka mitä mukavaa. Tenavauinnin ja possujunan kautta lasten oopperaan! Juttuja lasten ja koko perheen aktiviteeteista. Lue myös novelleja ja elokuva-arvioita ja katsele videoita.

Lue lisää

 

 Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.