adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

Lapsi kuoli: vanhemmille syyte

 

Korkeasta kuumeesta kärsinyt neljävuotias menehtyi tehohoidossa. Hänen vanhempiaan uhkaa tuomio taposta.

Luca Monsellato menehtyi pitkään jatkuneeseen flussaan. Huonokuntoinen poikaa oli hoidettu kotona ainoastaan fenkoliteellä.

Lapsen isä, Marcello Monsellato on tunnettu homeopaattisen lääketieteen asiantuntija. Hän on toiminut alalla yli 20 vuotta.

Molemmat vanhemmat pitivät homeopaattista lääkitysti riittävänä lapsen sairauteen.


Syyttäjä tutkii asiaa

”Tutkimme tällä hetkellä, joutuvatko pikku Lucan vanhemmat syytteeseen siitä, etteivät antaneet kunnollista lääketieteellistä hoitoa lapselleen riittävän aikaisin”, syyttäjä Alberto Santacatterina kertoo Telegraphin haastattelussa.

Lapsen vanhemmat ovat puolestaan harkinneet syytettä sairaala vastaan. Heidän mukaansa lääkärit eivät hoitaneet tehtäviään kunnolla.

Artikkeli jatkuu ilmoituksen jälkeen
adx.adform.net/adx/?mid=151192&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151198&mkw=KEYWORD

Suosio laskee Italiassa?

Vaihtoehtoinen lääketiede on Italiassa suosittua. Maassa on pelkästään homeopatian asiantuntijoita 5000. Lucan tapaus saattaa muuttaa italialaisten suhtautumista homeopatiaa kohtaan.

Homeopaatit ovat eri mieltä.

”Tilastojen mukaan vain 21 ihmistä on saanut sivuvaikutuksia homeopaattisista tuotteista viimeisen viiden vuoden aikana. Määrä on pieni verrattuna siihen, kuinka moni on kuollut yllättäviin lääkereaktioihin”, homeopaattisten tuotteiden maahantuoja, Fausto Panni puolustautuu.

Teksti: Jarkko Uro
Kuva: iStockphoto

Lähde: Telegraph

Vaihtoehtohoidoista apua lapsettomuuteen?

Luontoretki helpottaa ADHD-oireita
Säteilytämmekö lapsemme sairaiksi?ILMOITUS
adx.adform.net/adx/?mid=151193&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151199&mkw=KEYWORD

Lähetä kommentti
 
 
 
 
merkkiä jäljellä
Kommentteja yhteensä: 1
höpöpatiaa
Kirjoittaja hildahulda 14.06.2013
Pitäisi löytää ero milloin homeopatia jätetään taka-alalle ja otetaan länsimaiset hoitokeinot käyttöön. Tuntemani homeopaatti itsekin myönsi että kaikista lääkkeistä juuri penisiliini on hyväksyttävin kun sitä käytetään oikein ja tosi tarpeessa. Myös monet muut länsimaiset lääkkeet ovat kehitetty niin että niiden teho on lääkkenomainen jolloin ne sekä helpottaa potilaan oloa, auttaa paranemisprosessissa ja usein myös pelastaa ihmishenkiä.

Tämä homeopatia villitys on mennyt liian pitkälle. yo. tekstissä homeopatiiaa puolustetaan sillä vain että harva saa niistä sivuoireita. Siitähän tässä ei ollut nyt kyse vaan ihmishenkien pelastamisesta. Homeopatialla EI pelasteta henkiä jos ihmishenki on vaarasssa - varsinkaan lasten kohdalla kun vahvempia valmisteita ei heille voi antaa.
Lähetä kommentti | Ilmoita asiaton viesti


Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun