adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
Olet täällä: Lapsi > Nimet > Arvaa nimet – voita pa...
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

Arvaa nimet – voita palkinto!

Tulikohan minulle vuoden 2011 suosituin nimi?

Tulikohan minulle vuoden 2011 suosituin nimi? 

Väestöliitto julkaisee kuukauden sisällä tilaston viime vuoden suosituimmista nimistä. Pystytkö arvaamaan oikein vuoden 2011 suosituimman tytön ja pojan nimen? Oikein arvanneiden kesken arvotaan muhkea lastenkirjapaketti!

Toimita arvauksesi Vau.fi:n Facebook-faniryhmään. Etsi ryhmästä Arvaa nimet – voita palkinto! -juttu ja lisää vastauksesi jutun kommenttikenttään.


Aadastako ykkönen?

Vuoden 2010 suosituimmissa tyttöjen nimissä tapahtuu mielenkiintoista liikehdintää. Näyttää siltä, että Emma tulee putoamaan ykkössijalta. Uusi ykkönen saattaa olla Aada. Myös aikaisemmassa kärjessä roikkuneet Venla ja Aino tulevat tekemään hyvän tuloksen myös vuodella 2011.

Kahdeksantena ollut Iida tulee todennäköisesti parantamaan sijoitustaan. Myös yhdentenätoista ollut Lotta nostaa melko varmasti sijoitustaan.

Kuudenneksi suosituin Siiri puolestaan näyttää tippuvan alemmaksi.

Artikkeli jatkuu ilmoituksen jälkeen
adx.adform.net/adx/?mid=151192&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151198&mkw=KEYWORD

Poikien hankalat kärkikahinat

Poikien nimiä on hankalampi arvuutella, sillä kärkinimet ovat erittäin suosittuja sekä ensimmäisenä että toisena nimenä. Virallisessa tilastossa huomioidaan ainoastaan ensimmäiseksi nimeksi annetut nimet. Nimipalvelu laskee mukaan molemmat etunimet.

Näyttää kuitenkin siltä, että poikien nimien vuoden 2010 kolmen kärki, Elias, Onni ja Eetu pysynevät 2011 suosituimpien nimien kärkikahinoissa. Neljänneksi sijoittunut Veeti saattaa tippua hieman alemmas.

Todennäköinen nousija on kuudentena ollut Lauri. Nimi voi hyvin nousta kolmen suosituimman joukkoon. Nimessä on toden totta ainesta jopa vuoden ykköseksi.

Kahdeksantena ollut Leo noussee reippaasti. Seitsemäntenä ollut Joona puolestaan näyttää tippuvan.


Silkkaa arvailua

Arvioiden löyhyys johtuu kahdesta syystä. Ensinnäkin Nimipalvelusta näkee ainoastaan ajanjakson 2010-2012. Hakukoneessa ei myöskään pysty etsimään pelkkiä ensimmäisiä etunimiä, vaan kone antaa kaikkien etunimien summan.

Ei siis kannata luottaa meidän tekemiin arvioihin. Suuntaa selaimesi Väestöliiton Nimipalvelu -sivustolle ja tee itse oma arviosi suosituimmista nimistä. Arvauksesi huomioidaan arvonnassa, kun toimitat sen Vau.fi:n Facebook-faniryhmään.


Teksti: Jarkko Uro

Kuva: Crestock


Lue myös:

Suosituimmat nimet vuosina 2005-2009
Suosituimmat nimet 2010
Emma ja Onni vuoden 2008 suosituimmat nimetPäivitetty 16.03.2012
ILMOITUS
adx.adform.net/adx/?mid=151193&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151199&mkw=KEYWORD

Lähetä kommentti
 
 
 
 
merkkiä jäljellä
Kommentteja yhteensä: 0


Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun