adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

Kalalapsi (20.2.–20.3.)

Kalalapsi vajoaa mielellään omiin unelmiinsa. (Kuva: Shutterstock)

Kalalapsi vajoaa mielellään omiin unelmiinsa. (Kuva: Shutterstock) 

Kalalapset ovat seikkailijoita, jotka vaipuvat usein unelmiinsa. Ei ole harvinaista, että unelmat ja todellisuus sekoittuvat. Byrokratia ja säännölliset rutiinit eivät ole kaloja varten, olipa kyseessä lapsi tai aikuinen.

ELEMENTTI: Vesi
VÄRI: laventeli
LUONNE: flegmaattinen
TYYPPI: feminiininen ja introvertti
VIIKONPÄIVÄ: torstai
KIVI: safiiri
METALLI: tina

Luonne:

uhrautuva, rakastava, intuitiivinen, myötätuntoinen, taiteellinen. Saattaa olla ailahteleva tai itsetuhoinen. Saattaa joskus esittää marttyyria paetakseen todellisuutta.

Artikkeli jatkuu ilmoituksen jälkeen
adx.adform.net/adx/?mid=151192&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151198&mkw=KEYWORD

Kalat ovat unelmoijia, jotka mielellään pakenevat arkea. Usein he yrittävät paeta musiikin, tanssin tai taiteen avulla. Kalat ovat sympaattisia ja empaattisia, joskin syrjäänvetäytyviä. He elävät toisten ihmisten ongelmia omina kokemuksinaan.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan. Naiivit kalat voivat oppia neitsyiltä suunnittelua ja organisointia sekä kykyä osallistua käytännön elämään.

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa kalalapsia näin:

Kalalapset ovat herkkiä ja imevät itseensä kaikki mielialat ja tunteet. He saattavat osallistua liikaa toisten ihmisten tunteisiin. Siksi he kokevat toisten huolet ominaan.

Kalalapsilla on empaattinen ja myötätuntoinen luonne, ja vanhempien on pidettävä huolta, etteivät he siirrä omia huoliaan lapselle.

Kalalapsille on vaikea asettaa rajoja. Kaikki lapset tarvitsevat turvaa ja rakkautta, mutta kalalapsille tämä on erityisen tärkeää. Kalalapsille voi olla hankalaa erottaa mielikuvitusta todellisuudesta. Joskus heidät on todella palautettava maanpinnalle. 

Tanssi ja musiikki sopivat hyvin kalalapsille – heillä on hyvä rytmitaju. Lisäksi heille sopivat muut luovat toimet, kuten piirtäminen ja maalaaminen. Kalalapset tarvitsevat joskus omaa aikaa, jolloin he voivat elää omassa maailmassaan.

Kuuluisia kaloja:

Albert Einstein, George Washington, Henrik Ibsen, Mikhail Gorbatsjov, Elizabeth Taylor, Antonio Vivaldi, Harry Belafonte, Michelangelo, Kurt CobainILMOITUS
adx.adform.net/adx/?mid=151193&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151199&mkw=KEYWORD

Lähetä kommentti
 
 
 
 
merkkiä jäljellä
Kommentteja yhteensä: 0


Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun