adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

Asiantuntijat


Miksi lapsi ei jo anna kuulua itsestään? Raskausvaivoja? Pelottaako synnytys? Eikö seksi maistu? Mikä mättää parisuhteessa? Kiemuroita kasvatuksessa? Vau.fi:n asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi.

Felicitas-Klinikan tiimi vastaa hedelmättömyyttä, seksuaaliterveyttä ja odotusaikaa, parisuhteen ongelmia sekä seksuaaliongelmia koskeviin kysymyksiin.

Lähetä kysymyksesi Felicitakselle

 

Meri Ovaskainen, kätilö ja kolmen lapsen äiti, vastaa odotukseen, synnytykseen ja pikkuvauva-aikaan, erityisesti imetykseen, liittyviin kysymyksiin.

Lähetä kysymyksesi Meri Ovaskaiselle

 

Tarja Salokoski on laillistettu psykologi, psykologian tohtori ja kolmen lapsen äiti, joka on työskennellyt laaja-alaisesti lapsiperheiden, lasten sekä nuorten parissa. Salokoski on erikoistunut kehitys- ja persoonallisuuspsykologiaan sekä mediapsykologiaan.

Lähetä kysymyksesi Tarja Salokoskelle


 

Valitut kysymykset julkaistaan vastauksineen näillä sivuilla. Valittuihin kysymyksiin vastataan noin kahden sisällä kysymyksen lähettämisestä.

 
Vertaistukea ja juttuseuraa erilaisiin tilanteisiin löydät lisäksi Vaun keskustelufoorumista.Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun