adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

Asiantuntijat


Miksi lapsi ei jo anna kuulua itsestään? Raskausvaivoja? Pelottaako synnytys? Eikö seksi maistu? Mikä mättää parisuhteessa? Kiemuroita kasvatuksessa? Vau.fi:n asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi.

Felicitas-Klinikan tiimi vastaa hedelmättömyyttä, seksuaaliterveyttä ja odotusaikaa, parisuhteen ongelmia sekä seksuaaliongelmia koskeviin kysymyksiin.

Lähetä kysymyksesi Felicitakselle

 

Meri Ovaskainen, kätilö ja kolmen lapsen äiti, vastaa odotukseen, synnytykseen ja pikkuvauva-aikaan, erityisesti imetykseen, liittyviin kysymyksiin.

Lähetä kysymyksesi Meri Ovaskaiselle

 

Tarja Salokoski on laillistettu psykologi, psykologian tohtori ja kolmen lapsen äiti, joka on työskennellyt laaja-alaisesti lapsiperheiden, lasten sekä nuorten parissa. Salokoski on erikoistunut kehitys- ja persoonallisuuspsykologiaan sekä mediapsykologiaan.

Lähetä kysymyksesi Tarja Salokoskelle


 

Valitut kysymykset julkaistaan vastauksineen näillä sivuilla. Valittuihin kysymyksiin vastataan noin kahden sisällä kysymyksen lähettämisestä.

 
Vertaistukea ja juttuseuraa erilaisiin tilanteisiin löydät lisäksi Vaun keskustelufoorumista.Levotonta menoa yöaikaan

Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun