Olet täällä:  > Lists > Frontpagenew > Synnytys suorana verko...
6.10.2011 
Nancy Salgueiro

Nancy Salgueiro, 32, on viimeisillään raskaana. Kun lapsi syntyy, näyttää hän synnytyksen suorana verkossa. Laskettu aika on huomenna.


Nancy Salgueiro on luonnollisen synnytyksen puolestapuhuja, ja asiaansa ajaakseen hän on päättänyt näyttää kolmannen lapsensa syntymän suorana verkossa. Laskettu aika on perjantaina 7.10. ja nettikamera on valmiina.

”Minusta on erittäin tärkeää, että ihmiset näkevät, miltä synnytys oikeasti näyttää”, Salgueiro sanoo.

 

Ei salamyhkäinen vaan
maailman luonnollisin asia

Hän haluaa riisua synnytykseltä salamyhkäisyyden kaavun, sillä siinä ei ole mitään mystistä vaan se on maailman luonnollisin asia.

“Ennen vanhaan oli tavallista synnyttää kotona, mutta nyt synnytykset tapahtuvat melkein poikkeuksetta sairaaloissa. Tämän muutoksen myötä olemme menettäneet jotain kallisarvoista: kokemuksen, jonka vanhemmat naiset ovat voineet siirtää seuraavalle sukupolvelle. Tämän kokemuksen haluan nyt antaa takaisin tämän päivän nuorille naisille", hän kertoo.

 

 

Nancy Salgueiro on kiropraktikko, kätilö ja luonnollisen synnytyksen asiantuntija. Hän käyttää aikaansa myös raskausajan neuvontaan ja opastukseen, jotta odottavat äidit voisivat kohdata tulevan synnytyksen ilman pelkoa ja piilottelua.

Salgueiron tulevan synnytyksen voi nähdä suorana lähetyksenä hänen tätä tarkoitusta varten perustamillaan verkkosivuilla Yourbirthcoach.com. Hän suunnittelee vesisynnytystä, ja paikalle on Salgueiron aviomiehen lisäksi tulossa heidän kaksi lastaan.

 

Teksti: Karine Næss Frafjord
Kuva: Youtube

 

 

Tutustu myös:


Kaikki synnytyksestä

Share/BookmarkPäätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.